Σάκιτς : «Ανυπομονώ να παίξω με τον κόσμο μας στο πλευρό μας»

Σάκιτς : «Ανυπομονώ να παίξω με τον κόσμο μας στο πλευρό μας»

Ο Αυστριακός αμυντικός αναφέρθηκε στη παρουσία του στον Άρη και στους οπαδούς της ομάδας του.

Την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς του Άρη εξέφρασε ο Εμανουέλ Σάκιτς. Ο Αυστριακός αμυντικός του αναφέρθηκε με δηλώσεις του και στις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την παρουσία του στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσεστο «Yellowblacknews»:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Δεν έχω δει πολλά πράγματα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα εξαιτίας της καραντίνας, αλλά ότι έχω δει είναι πολύ ωραίο. Οι οπαδοί του Άρη είναι παντού, όταν πάω για παράδειγμα στο σούπερμαρκετ ή όταν έρχεται κάποιος να φτιάξει κάτι στο διαμέρισμα μου. Μου αρέσει το ποσό θετικοί είναι».

Για τους στόχους του Άρη: «Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά με αυτή την ομάδα, καθώς διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα. Τα πάντα είναι πιθανά φέτος».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Άρη: «Ανυπομονώ να παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Νομίζω θα κερδίζαμε ακόμη ευκολότερα με τους οπαδούς μας. Για τους φίλους του Άρη μπορώ απλά να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη στα σόσιαλ μίντια και στον δρόμο. Το απολαμβάνω πολύ εδώ, λόγω της στήριξης σας. Σας εύχομαι όλους καλές γιορτές και χαρούμενο το νέο έτος. Να είστε πάντα υγιείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ