Πάει για «βόμβα» ο Αρης: Ρώτησε για τον Πρίγιοβιτς!

Πάει για «βόμβα» ο Αρης: Ρώτησε για τον Πρίγιοβιτς!

Για την απόκτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά κινείται ο Αρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης ρώτησε για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Πρίγιοβιτς!

Ο Αρης δεν σταματάει. Οι Κίτρινοι έχουν μεγάλες βλέψεις στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου και έχουν αποφασίσει να κάνουν μια μεγάλη κίνηση. Μια κίνηση που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο, αλλά παράλληλα θα ανεβάσει επίπεδο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και ειδικά στην επίθεση. Με το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να έρχεται στο προσκήνιο και να προκαλεί αίσθηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, επικοινώνησε προσωπικά και ρώτησε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης Πρίγιοβιτς. Δείχνοντας εμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ειδικά εάν τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που να είναι εφικτό να καλυφθούν από τους Κίτρινους.

Ο Αρης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Και δείχνει αποφασισμένος να πάει την υπόθεση έως το τέλος, αρκεί η Αλ Ιτιχάντ να δεχθεί να τον παραχωρήσει με νορμάλ οικονομικά δεδομένα. Αλλά και με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος θα θελήσει να γυρίσει στην Ευρώπη, μετά από δύο χρόνια στη Σαουδική Αραβία.

Φέτος ο Πρίγιοβιτς έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος με την ομάδα του, έχει πετύχει 3 γκολ και η ομάδα του εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης άλλου σέντερ φορ, εάν βρεθεί λύση με την αποχώρησή του.

Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας από την Τζέντα, ο Πρίγιοβιτς έχει 36 συμμετοχές, 15 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Εχει συμβόλαιο έως το 2023 με τους Αραβες και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 4.000.000 €. Προφανώς ο Αρης δεν μπορεί να πληρώσει αυτά τα χρήματα. Αλλά αυτό ισχύει για όλους τους ενδιαφερόμενους. Και εφόσον η Αλ Ιτιχάντ θέλει να τον αφήσει να φύγει, θα πρέπει να καλύψει η ίδια το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου. Αλλά και ο παίκτης να μειώσει κατά τι τις απολαβές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ