Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αφήνει τον Βόλο και παίρνει τον δρόμο για την Τούμπα.

Οι ενισχύσεις εκ των έσω συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ. Μετά την επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου στην Τούμπα, ακόμα ένας πρώην αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός άνηκε στον Δικέφαλο του Βορρά για πολλά χρόνια, δεν κατάφερε να καθιερωθεί και περιφερόταν δανεικός, όμως οι περιστάσεις άλλαξαν και θα του προσφέρουν άλλη μία ευκαιρία.

Ο Ουάρντα διαπρέπει φέτος στη Superleague με τον ΝΠΣ Βόλο και αφού ο Πάμπλο Γκαρσία είχε ανάγκη από έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό, ο Όλαφ Ρέμπε καταφεύγει σε μία δοκιμασμένη λύση.

Φυσικά, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει αλλάξει με τις ιδιορρυθμίες του, οπότε γεννάται το ερώτημα πως θα τον διαχειριστεί ο Ουρουγουανός προπονητής.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται ραγδαίες και πιθανώς τη Δευτέρα να ανακοινωθεί η ενσωμάτωση του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Χρόνο προσαρμογής δεν θα χρειαστεί, αφού γνωρίζεται με τους περισσότερους στην Τούμπα.

Ο Ουάρντα έχει συμβόλαιο με τον ΝΠΣ Βόλο έως τις 30 Ιουνίου, οπότε ίσως με τη μετακίνηση στον ΠΑΟΚ να ανακοινωθεί παράλληλα και η χρονική επέκταση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ