Mπόλονι : «Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ»!

Mπόλονι : «Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ»!

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε σε συνέντευξή του για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση που βρήκε στους «πράσινους» ενώ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει Νόμπελ για τα όσα πέτυχε στην ομάδα.

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι στην ιστοσελίδα «gsp.ro» της Ρουμανίας και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει Νόμπελ για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και τα όσα πέτυχε σε οικονομικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την ηλικία του (σ.σ ο δημοσιογράφος αστειεύτηκε ότι μόλις έκλεισε τα…28): «Nομίζω δεν έχετε πληροφορηθεί τα νέα. Μόλις έκλεισα τα… 30! Αγγίζεις ένα θέμα, αυτό της ηλικίας, που πάντα ενοχλεί έναν άνθρωπο με πολλά χρόνια. Η απάντηση για να μένεις νέος είναι μία: η δουλειά! Μέρα με την μέρα αφιερώνω μιάμισι ή δύο ώρες στον εαυτό μου».

Για την πίεση: «Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί, πως κάνω κάτι. Αυτή η πίεση δεν με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου».

Για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση στην ομάδα: «Έχουμε κάποια πλάνα στον Παναθηναϊκό, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Το οικονομικό πρόβλημα που είχε η ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Ντινάμο για παράδειγμα. Έγιναν λάθη σε δύσκολα χρόνια, προέκυψε και η παγκόσμια οικονομική κρίση και η ομάδα έφτασε κοντά στο χείλος του γκρεμού. Ο λογαριασμός έφτασε κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ! Ο ιδιοκτήτης ήταν αυτός που συμφώνησε να πληρώσει γιατί είχε την δυνατότητα να το κάνει. Ειλικρινά ένας άντρας σαν εκείνον αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».

Για τον Ντρεοσί: «Χαίρομαι που έπεισα τον ιδιοκτήτη να προσλάβει για τεχνικό διευθυντή, έναν Γάλλο (σ.σ Ντρεοσί) με τον οποίο δούλευα για τέσσερα χρόνια στη Ρεν, για να αναλάβει την τεράστια ευθύνη από τους ώμους μου».

Για την πρόκληση που αντιμετωπίζει στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που σε κάνει να νιώθεις ότι ήταν κάποτε υπέροχος σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ότι σου ζητά να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Γι ‘αυτό και είναι πρόκληση για μένα και θέλω να δώσω σταθερότητα σε αυτό το κλαμπ.

Ο Παναθηναϊκός έχει τρελούς, τρελούς θαυμαστές, αλλά κανείς δεν θέλει περισσότερο τη νίκη από εμένα, έχω το θάρρος να το πω αυτό. Ο χρόνος θα δείξει ότι έχω δίκιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ