Χρονικό περιθώριο 20 ημερών σε Κονέ για Λιβάγια – Ολιβέιρα

Χρονικό περιθώριο 20 ημερών σε Κονέ για Λιβάγια – Ολιβέιρα

Κρίσιμες οι επόμενες 20 μέρες όσον αφορά τις υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Τι γίνεται με τα υπόλοιπα θέματα των «κιτρινόμαυρων».

Σε δύο μέρες, ανοίγει και επίσημα ο… χορός των μεταγραφών, με την ΑΕΚ να έχει στο κεφάλι της δύο υποθέσεις που… ζεματάνε.

Τα συμβόλαια των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2021, με τους δυο παίκτες να έχουν το ελεύθερο να διαπραγματευτούν με όποιον σύλλογο επιθυμούν από την πρώτη του Γενάρη.

Είναι ένας διπλός… πονοκέφαλος για τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος και έχει πάρει από τη διοίκηση ένα χρονικό περιθώριο είκοσι ημερών για το χειρισμό των δύο υποθέσεων.

Μέσα σε αυτό το κρίσιμο διάστημα, ο Κονέ θέλει συζητήσει με τους δυο παίκτες για το τι σκέφτονται και πως αντιλαμβάνονται την παρουσία τους στην ομάδα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης γνωρίζει καλά τον Κροάτη, καθώς μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2018.

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την απάντηση του Λιβάγια στην πρόταση ανανέωσης, με το επόμενο 20ημερο να κρίνει τις δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις της ΑΕΚ.

Παράλληλα, τρέχουν και άλλες υποθέσεις για την Ένωση. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές και για τον Σιμάο και για τον Παουλίνιο, έτσι ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση στο ρόστερ. Ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει δανεισμός και άλλων νέων ποδοσφαιριστών για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους, όπως ο Μπότος.

Η περίπτωση που εξετάζεται είναι του Καρακλάιτς που βρίσκεται στη Σερβία και ο μάνατζέρ του έχει το οκ από την ΑΕΚ, έτσι ώστε να φροντίσει για το δανεισμό του σε ομάδα του σερβικού πρωταθλήματος. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του νεαρού παίκτη και για αυτόν τον λόγο θέλουν να πάρει λεπτά συμμετοχής σε άλλον σύλλογο.

Τέλος, ο Ζίγκα Λάτσι βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με τους Μιτάι, Μαχαίρα και δεν υπάρχει πρόθεση να δοθεί δανεικός. Είναι παιδιά στα οποία ποντάρει πολλά ο Δικέφαλος και που θεωρούνται πιο έτοιμα για να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα και με χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ