«Ο Ρέαμπτσιουκ επέλεξε τον Ολυμπιακό, η Πάσος Φερέιρα αποδέχθηκε την πρόταση»

«Ο Ρέαμπτσιουκ επέλεξε τον Ολυμπιακό, η Πάσος Φερέιρα αποδέχθηκε την πρόταση»

Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του «10» και τονίζουν ότι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ επιλέγει τον Ολυμπιακό από την Πόρτο, ενώ επισημαίνουν ότι οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με την Πάσος Φερέιρα στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δίνει μια μεγάλη μάχη για την απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ, με την Πόρτο να προσπαθεί να κλέψει τον Μολδαβό μέσα από τα χέρια των Πειραιωτών.

Ο διεθνής άσος αποτελεί τον διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον παίκτη να είναι ενημερωμένος για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον και να προτιμάει τον Ολυμπιακό αντί την Πόρτο! Το βράδυ της Τετάρτης (30/12) οι Πορτογάλοι επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του «10», το οποίο το μεσημέρι σας είχε ενημερώσει ότι ο Μολδαβός μπακ προτιμάει την προοπτική των Πειραιωτών.

Οι Ιβηρες μάλιστα στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει με την πορτογαλική ομάδα, με τη συμφωνία να φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ.

«Ο Ρέαμπτσιουκ θα αποχωρήσει από την Πάσος Φερέιρα, με τη συμφωνία να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Ολεγκ έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του, με τον Μολδαβό να προτιμάει τον Ολυμπιακό από την Πόρτο. Οι Δράκοι διατηρεί το δικαίωμα επαναγοράς του, αλλά ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα.  Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μια πρόταση που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, την οποία έχει αποδεχθεί η Πάσος Φερέιρα. Ο πρόεδρος της νωρίτερα μάλιστα επιβεβαίωσε την πρόταση του ελληνικού συλλόγου, αλλά και το γεγονός ότι η Πόρτο προσπαθεί να τον αγοράσει ξανά.  Η επιθυμία του παίκτη, ωστόσο, είναι ξεκάθαρη, με τον Ολεγκ να προτιμάει τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που προπονεί ο Πέδρο Μαρτίνς», έγραψαν οι Πορτογάλοι.

Οπως αναφέρουν και οι Ιβηρες στο ρεπορτάζ τους, το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα, Πάουλο Μενέσες, μίλησε για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τον 22χρονο αριστερό μπακ. «Η Πάσος Φερέιρα δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό και ως όφειλε ενημέρωσε την Πόρτο που είχε δικαίωμα επαναγοράς ή όχι του παίκτη. Η Πόρτο μάς ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται για την επαναγορά του ποδοσφαιριστή. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και ο παίκτης δεν έχει πει την απόφασή του, η οποία είναι κομβικής σημασίας. Η Πόρτο μας ενημέρωσε πως θέλει να ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και με τον παίκτη. Εγώ έχω μιλήσει με τον Όλεγκ, αλλά δεν θέλω να τον επηρεάσω σε οτιδήποτε αποφασίσει. Δεν θα δεχτώ όμως να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ