Παράσχος : «Αν ήταν συνεπής απέναντί τους ο πρόεδρος, δεν θα έφευγαν, Στάθης και Ντεβέσα»

Παράσχος : «Αν ήταν συνεπής απέναντί τους ο πρόεδρος, δεν θα έφευγαν, Στάθης και Ντεβέσα»

Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Απόλλωνα κόντρα στον Πλατανιά μίλησε για το ματς αλλά και τους παίκτες που πήρε από την πρώην ομάδα του.

Ο Παράσχος είδε την ομάδα του να προηγείται αλλά να δέχεται την ισοφάριση από ένα απίστευτο λάθος του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Τσόβιτς. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το ματς αλλά και για τους παίκτες που πήρε από τον Πλατανιά, αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου των Κρητικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα:

«Έγινε πολύ δυνατό παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό για την επιβίωση και των δύο ομάδων. Κινδυνέψαμε στα πρώτα λεπτά με την ευκαιρία του Ενσικουλού, αλλά ελέγξαμε από εκεί και πέρα το ματς. Γίναμε περισσότερο απειλητικοί από τον Πλατανιά και στο δεύτερο μέρος προηγηθήκαμε κιόλας, παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους δύο επιθετικούς μας να τραυματίζονται και να μην έχουμε άλλη λύση.

Κάναμε ένα γκολ – δώρο, ο Πλατανιάς δύσκολα θα μας ισοφάριζε αν δεν συνέβαινε αυτό, έτσι όπως κλειστήκαμε κιόλας. Μετά την ισοφάριση μας πίεσε ο Πλατανιάς, εκεί πράγματι φοβηθήκαμε, χάσαμε τη συνοχή μας και την ψυχραιμία μας. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο άλλο γκολ, που θα μας έδινε τεράστιο αβαντάζ. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πλατανιά. Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα και μπορεί να ελπίζει».

Για τις καθυστερήσεις που κατηγορήθηκαν πως έκαναν οι παίκτες του, προσποιούμενοι τραυματισμούς:

«Καθυστερήσεις; Ο Παπάζογλου έπεσε δύο φορές, μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο. Οι δύο αλλαγές που κάναμε ήταν λόγω τραυματισμών, και του Αλμπάνη και του Ελμπάζ. Όπως τράβηξε το πόδι του και τον Ναδάλες. Δεν έγινε κάτι εσκεμμένο».

Για την επιστροφή του στα Χανιά και στα… γνώριμα λημέρια του Πλατανιά:

«Άσχετα με τις ύβρεις κάποιων οπαδών, τις οποίες δεν θέλω να λάβω υπόψιν μου, χαίρομαι όταν έρχομαι εδώ. Τα τρία χρόνια που δούλεψα εδώ, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν θα σβήσουν από το μυαλό μου. Πάντα θα έρχομαι εδώ με αγάπη και καλή διάθεση».

Για τους Στάθη και Ντεβέσα που απέκτησε ο Απόλλωνας από τον Πλατανιά στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου:

«Τα παιδιά έκαναν προσφυγή και θα τους έπαιρνε οποιαδήποτε ομάδα. Επειδή τους γνώριζα, τους πήρα στην ομάδα μου. Ας φρόντιζε ο πρόεδρος του Πλατανιά να τους είχε πληρωμένους για να μην κάνουν προσφυγή. Αυτό φταίει ρε παιδιά; Ότι ήρθαν στον Απόλλωνα; Αν ήταν συνεπής απέναντί τους ο πρόεδρος, δεν θα έφευγαν. Πείτε μου, ποιος έχει δίκιο; Και σε αυτό εμείς φταίμε»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ