ΑΕΛ : «Διαψεύδουμε για Μελιβίλιο και Παπαγεωργίου, πήραμε δύο παίκτες»

ΑΕΛ : «Διαψεύδουμε για Μελιβίλιο και Παπαγεωργίου, πήραμε δύο παίκτες»

Οι Θεσσαλοί διέψευσαν για Μελιβίλιο και Παπαγεωργίου και αποκάλυψε ότι έχουν αποκτήσει δύο παίκτες, χωρίς όμως να αναφέρουν τα ονόματά τους.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τους Μελιβίλιο και Παπαγεωργίου προχώρησε η ΑΕΛ το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η θεσσαλική ομάδα μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει στην απόκτηση δύο παικτών, οι οποίοι θα ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρθηκε για τους ποδοσφαιριστές Melivilio και Παπαγεωργίου.

Ο Melivilio προτείνεται στην ΠΑΕ ΑΕΛ τα 3 τελευταία χρόνια, σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους, όμως παρά το ότι το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό για παίκτη από την Αργεντινή, κανείς από τους προπονητές μας δεν τον ενέκρινε.

Με τον Λαρισαίο Θανάση Παπαγεωργίου υπήρξε συζήτηση προ μηνός, αλλά αφενός ο νέος προπονητής μας κ. Τάτσης δεν τον ενέκρινε, θέλοντας έναν πιο επιθετικό μπακ έστω και σαν δεύτερη λύση, αφετέρου η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας δεν επιθυμούσαν και δεν επιθυμούν να διαταράξουν την σχέση τους με την ΠΑΕ Καλαμάτα, την οποία θεωρούμαι αδελφό σωματείο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πραγματοποίησε δύο ακόμη μεταγραφές, οι παίκτες έχουν ανευρεθεί και θα είναι στην Λάρισα τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ