Παναθηναϊκός : Νέες προτάσεις στους μικρούς από τον Ντρεοσί

Παναθηναϊκός : Νέες προτάσεις στους μικρούς από τον Ντρεοσί

Ζαγαρίτης, Ξενόπουλος, Χριστουγεώργος, Καμπετσής και Καραγιάννης έλαβαν την τελική προσφορά του Παναθηναϊκού για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Με τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού ασχολήθηκε το τελευταίο διήμερο ο Πιερ Ντρεοσί. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής είχε επαφές με τους εκπροσώπους των Ζαγαρίτη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργου, Καμπετσή και Καραγιάννη, για τα συμβόλαια τους που λήγουν στις 30 Ιουνίου του 2021.

Ο Ντρεοσί κατέθεσε προτάσεις εκ μέρους της ΠΑΕ, με βελτιωμένους οικονομικούς όρους. Συγχρόνως, ο Ντρεοσί εξήγησε απ’ ευθείας στους παίκτες το σκεπτικό του προπονητικού επιτελείου για την αξιοποίηση τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ντρεοσί πρότεινε στον Ζαγαρίτη νέο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που προσεγγίζουν τις 100.000 ευρώ. Προτάσεις έλαβαν και οι Ξενόπουλος και Χριστογεώργος, με αυξημένες αποδοχές και με αρκετά μπόνους συμμετοχών, εφόσον πάρουν ευκαιρίες από τον προπονητή τους.

Επίσης, ο Ντρεοσί μίλησε και με τους ατζέντηδες των Καμπετσή και Καραγιάννη. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνονται στα άμεσα πλάνα του Μπόλονι, όμως ο Ντρεοσί τους πρόσφερε αύξηση στις απολαβές τους.

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές ο Ντρεοσί έδωσε προθεσμία μερικών ημερών για να απαντήσουν. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι αυτές είναι οι τελικές προτάσεις της ΠΑΕ και δεν θα επανέρθει. Επιπλέον, με την έγγραφη προσφορά, ο Παναθηναϊκός διασφάλισε τα δικαιώματα του για τροφεία στους τρεις παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ