Λούπου : «Κατάπια χάπια για να αυτοκτονήσω»

Λούπου : «Κατάπια χάπια για να αυτοκτονήσω»

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος διηγήθηκε πως παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν φυλακίστηκε στην Ελλάδα.

Ο Ντανούτ Λούπου δεν ξεχνά με τίποτα όσα πέρασε στην Ελλάδα. Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ακόμα και τώρα θεωρεί πως η καριέρα του θα ήταν πολύ διαφορετική, εάν δεν είχε αναγκαστεί να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Λούπου διηγήθηκε στην ιστοσελίδα wowbiz.ro ότι ο πρόεδρος της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Βασίλιε Ιανούλ, απέρριψε την πρόταση της ιταλικής Πίζα και τον έστειλε στη χώρα μας, επειδή «πήρε μία βαλίτσα με δολάρια».

«Εγώ ήμουν ο άνθρωπος που παραπλάνησαν και οι άλλοι έκαναν τη δουλειά τους. Εάν ο Βασίλιε Ιανούλ με άφηνε να πάω στην Πίζα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» θυμάται ο Λούπου.

Ο Λούπου ισχυρίστηκε στη συνέντευξη ότι αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό άφησε θετικές εντυπώσεις στον κόσμο, αλλά δεν έπεισε τον ιδιοκτήτη Γιώργο Βαρδινογιάννη. Οι δυο τους τσακώθηκαν και ο Λούπου επιχείρησε να ταξιδέψει στην Ιταλία.

Όμως, δεν τα κατάφερε, ενώ ούτε η Ντιναμό δέχτηκε την επιστροφή του. Οπότε υποχρεώθηκε να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου «ήμουν ο αρχηγός της ρουμανικής. Εγώ και ο Μαραντόνα ήμασταν οι κακοί» σχολίασε ο Λούπου.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, λίγες μέρες αργότερα ο Λούπου συνελήφθηκε με την κατηγορία της κλοπής και προφυλακίστηκε για 2,5 μήνες. Τότε ο Ρουμάνος έπεσε σε κατάθλιψη και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Κατάπια μία χούφτα χάπια, ήθελα να δηλητηριαστώ. Νοσηλευόμουν για μία εβδομάδα» περιέγραψε ο Λούπου. Πως έληξε η περιπέτεια του; Υπέγραψε ένα έγγραφο με βάση το οποίο ο Παναθηναϊκός δεν του οφείλει τίποτα και του επιτράπηκε να γυρίσει στη Ρουμανία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ