Λαμκέλ Ζε : «Θέλω Παναθηναϊκό, έχω τελειώσει από την Αντβέρπ»

Λαμκέλ Ζε : «Θέλω Παναθηναϊκό, έχω τελειώσει από την Αντβέρπ»

Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε εξέφρασε με τον πιο εμφατικό τρόπο τη θέληση του για τη μεταγραφή.

Την απόφαση να παίξει στον Παναθηναϊκό έχει πάρει ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε και προσπάθησε να το καταστήσει σαφές στην Αντβέρπ. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ μίλησε στην ιστοσελίδα voetbalkrant.com και διεμήνυσε ότι έχει επιλέξει τι θα κάνει.

«Έχω κάνει την επιλογή μου, θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό» ανέφερε με νόημα ο 26χρονος επιθετικός.

Ο Λαμκέλ Ζε εξήγησε ότι επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Μπόλονι: «Θα συναντήσω ξανά τον Μπόλονι εκεί, είναι ο πνευματικός πατέρας μου. Με ξέρει πολύ καλά και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Με πιστεύει και με κάνει καλύτερο» ανέφερε ο Λαμκέλ Ζε.

Για τον Καμερουνέζο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Αντβέρπ δεν παίζει ρόλο: «Έφυγε ο Λέκο; Δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση μου. Η ιστορία μου στην Αντβέρπ έχει τελειώσει. Θέλω να φύγω το καλοκαίρι».

Με τον τρόπο του, ο Λαμκέλ Ζε αποφάσισε να πιέσει την Αντβέρπ να συναινέσει στην παραχώρηση του, αφού έμαθε ότι η οικονομική διαφορά με τον Παναθηναϊκό δεν καλύπτεται.

Ακόμα, ο Ζε πρόσθεσε:

«Ήθελα να φύγω το καλοκαίρι για να βρω μία νέα πρόκληση, αλλά η ομάδα δεν ήθελε και αποφασίσαμε από να ενταχτώ στις ρεζέρβες. Δεν είναι ο Λέκο που με έστειλε στη δεύτερη ομάδα. Ο Λουτσιάνο Ντ’ Ονόφριο με έκαε να παίξω στον τελικό του βελγικού Κυπέλλου και εναντίον της Μαλίν ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Το σημείο μηδέν για μένα ήταν ο αποκλεισμός μου από τη λίστα για το Europa League. Ήταν έλλειψη σεβασμού και με πλήρωση. Όταν ο Λέκο παρουσίασε τη λίστα στη διοίκηση, εκενίνη δεν αντέδρασε. Τότε κατάλαβα ότι ο χρόνος μου εδώ έχει τελειώσει».

«Είχαμε συμφωνήσει να με αφήσουν να φύγω, αλλά αφού έφυγε ο Λέκο, σκέφτονται πως ίσως επανέρθω. Οπότε παίζουν με τον χρόνο και δεν έχουν δώσει ακόμα απάντηση στον Παναθηναϊκό. Έχει τελειώσει, αφήστε, με δεν με νοιάζει ποιος θα είναι νέος προπονητής στην Αντβέρπ. Έχω πάρει την απόφαση μου. Όλοι θα κερδίσουμε εάν μετακομίσω στην Ελλάδα. Θα παίξω έξι μήνες δανεικός και μετά μπορούν να με πουλήσουν, σκέφτομαι ήδη την Ελλάδα, έπρεπε να βρίσκομαι εκεί εδώ και μία εβδομάδα. Ο Μπόλονι με παίρνει συχνά για να μάθει πως εξελίσσεται η κατάσταση. Τώρα περιμένουμε το πράσινοι φως από τον Ντ’ Ονόφριο. Νιώθω σαν να με κρατάνε κρατούμενο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ