Παναθηναϊκός : Δίδυμο Αλεξανδρόπουλος-Βέλεθ στον «άξονα»

Παναθηναϊκός : Δίδυμο Αλεξανδρόπουλος-Βέλεθ στον «άξονα»

Οι απουσίες των Κουρμπέλη και Μαουρίσιο αναγκάζουν τον Μπόλονι να καταφύγει σε αλχημείες για τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν πρόκειται να παίξει την Κυριακή επειδή ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στους προσαγωγούς. Ο Μαουρίσιο δεν έχει επιστρέψει από τη Βραζιλία και κατά τα φαινόμενα δεν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Άρα, ο Λάζλο Μπόλονι αναγκάζεται να καταφύγει σε αλχημείες, προκειμένου να καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή, λόγω της απουσίας του διδύμου των βασικών αμυντικών χαφ του. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει πολλές επιλογές και θα επιστρατεύσει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τον Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός μετατέθηκε στη μεσαία γραμμή στην Τούμπα και τηρουμένων των αναλογιών, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Βέβαια, οι συνθήκες του κυριακάτικου παιχνιδιού είναι διαφορετικές, αφού απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο συντηρητικά και ο Βέλεθ κινήθηκε σε λιγότερα μέτρα.

Με τον Αστέρα ο Παναθηναϊκός θα ανέβει πιο ψηλά στο γήπεδο, οπότε οι αποστάσεις για τον Βέλεθ θα μεγαλώσουν. Αλλά ο Μπόλονι δεν φαίνεται να σκέφτεται την επιλογή του Σερπέζη για την ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ