Άρης : Το 2021 να φέρει έναν τίτλο

Άρης : Το 2021 να φέρει έναν τίτλο

Η κοινή ευχή του οργανισμού του Άρη για τον νέο χρόνο και το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη.

Ο Άγιος Βασίλης μπορεί να είναι κάτι που έχουμε συνδέσει με τα παιδικά μας χρόνια, υπάρχει όμως πάντα μέσα μας, σε όποια ηλικία και αν βρίσκόμαστε.  Και κάθε χρόνο, σ ‘ αυτή την εορταστική περίοδο, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, βγαίνει στην επιφάνεια.

Αν κάποιος ζητούσε από οποιοδήποτε μέλος του οργανισμού του Άρη να γράψει έναν γράμμα προς τον Άγιο των παιδικών μας χρόνων, η ευχή θα ήταν κοινή. Όσες επιστολές και αν συντάσσονταν, θα υπήρχε απόλυτη ταύτιση.

Εκτός από τις παραδοσιακές ευχές για υγεία και την ευτυχία στις οικογένειες τους και σε όλον τον κόσμο. Το 2021 να φέρει έναν τίτλο στον Άρη.

Ο νέος χρόνος που έρχεται όχι μόνο να αποτελέσει μια συνέχεια του δεύτερου μέρους του 2020, σε οτι αφορά το κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά να γίνουν ακόμα καλύτερα τα πράγματα με τον Άρη να φτάνει στην κατάκτηση ενός τροπαίου.

Αυτό, άλλωστε, που έχουμε δει μέχρι τώρα από τον Άρη, είναι οτι μπορεί να τα καταφέρει. Έστω και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έστω και χωρίς να έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του. Έστω και αν δεν αγωνίζεται σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης έχει βάλει σωστές βάσεις από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Παρουσιάζεται όπως επιτάσσει η ιστορία του και όπως θέλει ο κόσμος του και κάνει πρωταθλητισμό.

Μια ομάδα που είναι πολύ κοντά στη κορυφή της βαθμολογίας, που έχει σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Που δίνει το δικαίωμα στους οπαδούς της να ονειρεύονται.

Η καθολική ευχή του οργανισμού που λέγεται Άρης είναι τον νέο χρόνο όχι μόνο να συνεχισθεί αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι που έχει αρχίσει, αλλά και να καταλήξει στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Ενός τίτλου που αξίζει ο Άρης. Ένας τίτλος γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από την κατάκτηση του τελευταίου και ο σύλλογος τον έχει ανάγκη. Ένας τίτλος γι’ όσους «έφυγαν» από την ζωή αλλά και για τις νέες γενιές.

Το γράμμα που θα κλείνει με κάτι που έγραψε ο Πάουλο Κοέλιο. «Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις». Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για τον Άρη.

ΥΓ. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ