Ουάρντα : «Ο Σαλάχ ξέρει ότι δεν έκανα τίποτα»

Ουάρντα : «Ο Σαλάχ ξέρει ότι δεν έκανα τίποτα»

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για την αποπομπή του από την Εθνική Αιγύπτου το 2019 λόγω της καταγγελίας από μοντέλο ότι την παρενόχλησε με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι από τα πρόσωπα των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μίλησε για το κεφάλαιο «Εθνική ομάδα της Αιγύπτου». Εκεί όπου έχει να αγωνιστεί από το καλοκαίρι του 2019, εξαιτίας της αποπομπής του μετά από καταγγελία μοντέλου ότι της έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Ο Ουάρντα ξέσπασε μέσω δηλώσεών του που παραχώρησε στο κανάλι της πατρίδας του, «MBC Masr», λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από όσα τον κατηγορούν και τόνισε ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ γνωρίζει για την αθωότητά του.

Δείτε τα λόγια του Ουάρντα:

«Αγωνιζόμουν για την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Όλοι διαπράττουν λάθη και συγχωρούνται. Μου λείπει η εθνική ομάδα και ήμουν ένας από τους σημαντικούς παίκτες. Ο Σαλάχ γνωρίζει ότι δεν έκανα τίποτα. Του έδωσα το κινητό μου, ξέρει ότι όλοι κάνουν λάθη και ότι ήμουν καταπιεσμένος. Έμεινα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για δέκα ημέρες. Όλη η ομάδα της Αιγύπτου ήταν δίπλα μου. Αυτό που συνέβη τότε, έγινε επειδή σίγουρα κάποιος ήθελε να δημιουργήσει θέμα για μένα. Γιατί να ζητήσω συγνώμη; Ορκίζομαι ότι δεν έκανα τίποτα λάθος και η οικογένειά μου το γνωρίζει πλήρως αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ