Νιαρχάκος : «Είμαστε μια γροθιά στα αποδυτήρια»

Νιαρχάκος : «Είμαστε μια γροθιά στα αποδυτήρια»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη μίλησε για την πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος επέστρεψε στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχοντας, μάλιστα αυξημένες αρμοδιότητες. Όχι πλέον από το πόστο του γενικού αρχηγού αλλά ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Δημήτρης Νιαρχάκος μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για την επιστροφή του στον Άρη αλλά και την πολύ καλή πορεία της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις διαφορές με τη προηγούμενη θητεία του: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Σίγουρα με βοηθάνε πολλά πράγματα, όπως η παρουσία του προπονητή. Έχουμε τρομερή χημεία και με το υπόλοιπο τιμ και με τον Θωμά Ναζλίδη, με τον οποίο έχουμε «κουμπώσει».Είναι ένα εκπληκτικό παιδί. Και είμαστε ένα.

Δεν έχει καμία σχέση η παρουσία μου στην ομάδα, τώρα 1,5 μήνα, με όλη την περσινή. Σε αυτό βέβαια είχαν συμβάλει άλλα πράγματα και γεγονότα. Ο πρόεδρος ήταν ενήμερος, το κλείσαμε το θέμα, το κλείσαμε το κεφάλαιο. Νομίζω ότι τώρα και ο προπονητής ακούει στα αποδυτήρια, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ότι ο Νιαρχάκος δεν έχει καμία σχέση με πέρσι. Γιατί έχω ελευθερία κινήσεων και πλέον λειτουργώ, όπως λειτουργούσα 15 χρόνια που δουλεύω».

Για τις αρμοδιότητες που έχει:«Ασχολούμαι με τα πάντα. Ό,τι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον προπονητή, με τον Θωμά, όλοι μαζί. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Είμαστε μια γροθιά. Και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, δεν έχει καμία σχέση το πέρσι με το φέτος.

Τον Σούντγκρεν για παράδειγμα, εγώ πρώτη φορά τον είδα να γελάει και να τραβάει και βίντεο. Τον έβλεπα κι έκανα στο σταυρό μου».

Για το οτι την περσινή αγωνιστική περίοδο υπήρχε η αίσθηση οτι ο Άρης δεν αντιδρούσε για τις εις βάρος του αποφάσεις στο VAR, όπως για παράδειγμα στην αναμέτρηση με τη Λάρισα: «Δεν ισχύει αυτό. Γιατί το VAR είναι κάτι άλλο. Εγώ έχω πάρει μέρος σε όλα τα σεμινάρια.

Το γνωρίζω το αντικείμενο. Το VAR αποφασίζει από το Μαρούσι, που μιλάνε με τον διαιτητή. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Δεν μπορείς να αλλάξεις εσύ κάτι. Τις αδυναμίες κάποιοι τις έριξαν εσκεμμένα στο VAR γιατί δεν γινόταν να εξηγηθεί πως το 2-0, έγινε 2-3. Κι έφταιγε ο Νιαρχάκος μετά γι’ αυτό. Κάθε Κυριακή εγώ τα άκουγα…».

Για το αν συμμετέχει στις αποφάσεις για τις μεταγραφές: «Λέω την άποψη μου και στον προπονητή και στον πρόεδρο και αυτοί αποφασίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ