Το μεγαλείο ψυχής του Ομάρ!

Το μεγαλείο ψυχής του Ομάρ!

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ ζήτησε να μην διωχθεί δικαστικά ο οδηγός του ασθενοφόρου που τον φωτογράφησε λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του!

Λίγη ώρα με τον σοβαρό τραυματισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί στα μάτια, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε μία φωτογραφία μέσα από το ασθενοφόρο που μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο.

Με την έρευνα που διενεργήθηκε την επόμενη μέρα, αποδείχτηκε ότι φωτογράφος ήταν ο οδηγός του οχήματος. Εκείνος φωτογράφησε τον Ομάρ, ενώ αυτός ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και ανάρτησε την εικόνα στα social media.

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατάσαραϊ είχε προαναγγείλει ότι η ομάδα θα κινήσει νομικές διαδικασίες για τη δίωξη του οδηγού, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα τεθεί αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Ομάρ σε μία ενέργεια που δείχνει μεγαλείο ψυχής, ζήτησε να μην κατατεθεί αγωγή κατά του οδηγού.

«Όχι, μην το κάνετε. Η οικογένεια του θα περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις» φέρεται να είπε ο Νορβηγός δεξιός μπακ στους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Παρότι του συνέβη κάτι απάνθρωπο, ο Ομάρ αποφάσισε να συγχωρήσει τον οδηγό του ασθενοφόρου και δεν θέλει να τον σύρει στα δικαστήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ