ΠΑΟΚ : Τζόλης και Σβαμπ οι τυχεροί στην κοπή της πίτας

ΠΑΟΚ : Τζόλης και Σβαμπ οι τυχεροί στην κοπή της πίτας

Ο νεαρός άσος και ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ήταν οι δύο τυχεροί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΟΚ.

Οι Στέφαν Σβαμπ και Χρήστος Τζόλης ήταν οι δύο τυχεροί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός μέσος και ο Έλληνας εξτρέμ βρήκαν τα δύο τυχερά φλουριά, στην κοπή που έγινε αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (2/1) προπόνησης, που ήταν και η τελευταία πριν την αναμέτρηση απέναντι στη Λάρισα (Κυριακή 3/1, 17:15 – Στάδιο Αλκαζάρ), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η προπόνηση είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης ενόψει του αγώνα κόντρα στους «βυσσινί». Στο πρώτο κομμάτι πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ροντρίγκο, παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ