Χαμός με τον Μπόλονι και τον ρεπόρτερ της Nova (vid)

Χαμός με τον Μπόλονι και τον ρεπόρτερ της Nova (vid)

Ένταση μετά τη λήξη του ματς στη Λεωφόρο: ο Λάζλο Μπόλονι ενοχλήθηκε με ερώτηση του δημοσιογράφου του συνδρομητικού και εκείνος έδωσε την απάντηση του.

Το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα, επιβεβαίωσε η ένταση που σημειώθηκε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, ανάμεσα στον Λάζλο Μπόλονι και στον ρεπόρτερ της Nova, Νίκο Τζουάννη.

Ο Μπόλονι ενοχλήθηκε από την ερώτηση για την άδεια που παραχώρησε στους παίκτες του Τριφυλλιού τα Χριστούγεννα και η οποία ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια από κάθε άλλο συνάδερφο του στην κατηγορία.

Σε μία αποστροφή της απάντησης του, ο Μπόλονι χαρακτήρισε ηλίθια και ανόητη την ερώτηση του ρεπόρτερ του συνδρομητικού και μόλις έδωσε την απάντηση του, έφυγε για τα αποδυτήρια.

Η απάντηση προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Τζουάννη, ο οποίος στην αποφώνηση έδωσε τη δική του εκδοχή: «Επειδή ο κύριος Μπόλονι με αποκάλεσε ηλίθιο, αφενός δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό και αφετέρου θα έπρεπε να μείνει εδώ για να ακούσει την απάντησή μου και όχι να αποχωρήσει αμέσως».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ