Ολυμπιακός : Ασταμάτητος ο Ελ Αραμπί – 13 γκολ σε 12 παιχνίδια (vids)

Ολυμπιακός : Ασταμάτητος ο Ελ Αραμπί – 13 γκολ σε 12 παιχνίδια (vids)

Ο Μαροκινός επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ, έφτασε τα 13 σε 12 ματς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο Χερόνιμο Μπαράλες!

Με τον Ελ Αραμπί να… πυροβολεί δύο φορές και τον Βαλμπουενά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικης της Superleague. Οι Ερυθρόλευκοι πήραν με άνεση τη νίκη απέναντι στους Κιτρινόμαυρους και βρίσκονται πλέον στο +7 από τον ΠΑΟΚ και στο +11 από την Ενωση.

Ο Μαροκινός επιθετικός μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο 2021 και μετα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 13 τέρματα σε 12 ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 13’ ο Αφρικανός στράικερ με κεφαλιά νίκησε τον Τσιντώτα και έκανε το 1-0, ενώ στο 68ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, με το οποίο ουσιαστικά οι Ερυθρόλευκοι κλείδωσαν το τρίποντο της νίκης.

Ο Ελ Αραμπί, που είχε χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω κορωνοϊού, είχε βάλει τρία γκολ στο 4-0 επί του Ατρομήτου, τρία γκολ στο 4-1 επί του Βόλου, δύο κόντρα στην ΑΕΛ και από ένα απέναντι σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού έχει βρει 13 φορές δίχτυα σε 12 παιχνίδια και οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Μια συγκομιδή που τον φέρνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και στο +5 από τον δεύτερο Χερόνιμο Μπαράλες.

Δείτε τα δύο γκολ που πέτυχε στο αποψινό παιχνίδι:

Και τα… χτυπήματα του Ελ Αραμπί στον πρώτο γύρο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ