Παναθηναϊκός : Το τηλεφώνημα του Μπόλονι για τον Λαμκέλ Ζε

Παναθηναϊκός : Το τηλεφώνημα του Μπόλονι για τον Λαμκέλ Ζε

Ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να φέρει τον Λαμκέλ Ζε στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη σχέση του με τον Λουτσιάνο Ντ' Ονόφριο

Ο Λαμκέλ Ζε δεν το θέλει απλά, το βροντοφωνάζει. Το δείχνει με κάθε τρόπο πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Το μεσημέρι της Κυριακής συμπεριφέρθηκε σαν ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

Ο Καμερουνέζος έκατσε στο σαλόνι του και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ανάρτησε Insta-story από τα αποδυτήρια και μετά την οθόνη της τηλεόρασης. Έγραψε «καλή τύχη παιδιά» στο social του.

Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι πως ο Λαμκέλ Ζε τηλεφώνησε σε κάποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχές του και στους υπόλοιπους και στον Λάζλο Μπόλονι. Αν και ποτέ δεν ξέρεις…

Λοιπόν, ο Λαμκέλ Ζε θέλει, ο Λάζλο Μπόλονι θέλει, τι λείπει; Η συγκατάθεση της Αντβέρπ στους όρους που προτείνει ο Παναθηναϊκός για εξάμηνο δανεισμό.

Ακριβώς εκεί κόλλησαν οι συζητήσεις πριν την Πρωτοχρονιά. Η Αντβέρπ ζητάει μεγάλο ενοίκιο ή υποχρεωτική οψιόν αγοράς και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις.

Άρα, τι ακολουθεί; Η πρωτοβουλία του Λάζλο Μπόλονι. Ο 67χρονος προπονητής γνωρίζει από το Βέλγιο τον Λουτσιάνο Ντ’ Ονόφριο και διατηρούν φιλική σχέση. Συνεργάστηκαν αρμονικά στην Αντβέρπ και ο Μπόλονι είχε τονίσει ότι δούλεψε με επιτυχία εξαιτίας του Ντ’ Ονόφριο.

Αυτή την προσωπική διασύνδεση θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ο Μπόλονι, για να φέρει τον Λαμκέλ Ζε στην Αθήνα. Ο Μπόλονι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ντ’ Ονόφριο, αλλά άφησε τις συζητήσεις στον Ντρεοσί. Άλλωστε, εκείνος εξήγησε ότι δεν επιθυμούσε να αναλαμβάνει καθήκοντα διαπραγματευτή και εισηγήθηκε στον Αλαφούζο την πρόσληψη του Γάλλου γενικού διευθυντή.

Ωστόσο, επειδή ο Μπόλονι διαπιστώνει το αδιέξοδο και θέλει πάρα πολύ τον Λαμκέλ Ζε, θα πάρει πρωτοβουλία. Πάντα, σε συνεννόηση με τον Ντρεοσί, διότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει αυτόνομα. Ασφαλώς, ο Ντ’ Ονόφριο θα κοιτάξει το συμφέρον του, αλλά σίγουρα η επαφή με τον Μπόλονι θα είναι διαφορετική. Το κοινό παρελθόν τους θα παίξει ρόλο και ίσως επιτρέψει την επίτευξη ενός συμβιβασμού για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ