Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση της Αντερλεχτ για τον Λοβέρα!

Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση της Αντερλεχτ για τον Λοβέρα!

Ο Ολυμπιακός έλαβε πρόταση της Αντερλεχτ για δανεισμό του Μάξι Λοβέρα έως το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας και ποιότητας στο ρόστερ του. Αυτό δεν αμφισβητείται. Ακόμη και παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής ή έχουν χάσει τον δρόμο για την 11άδα, για διάφορους λόγους, έχουν ταλέντο και σπουδαίες δυνατότητες. Και αυτό επιβεβαιώνεται και από τους… ενδιαφερόμενους. Με την περίπτωση του Μάξι Λοβέρα να είναι η πιο χαρακτηριστική από όλες.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να έχει μείνει πίσω φέτος, σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του στην 11άδα, αλλά το ταλέντο του αποτελεί λόγο ώστε πολύ σημαντικές ομάδες να ενδιαφέρονται και να κινούνται για την απόκτησή του. Όχι στα λόγια, αλλά επίσημα. Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, να αναφέρουν ότι η Αντερλεχτ έχει απλώσει τα δίχτυα της, για να κάνει δικό της τον Λοβέρα.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι οι Βέλγοι έχουν κινηθεί ήδη επίσημα και έχουν έρθει σε επικοινωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να εξασφαλίσουν τη μεταγραφή του. Για την ακρίβεια, η ομάδα των Βρυξελλών εμφανίζεται να επιθυμεί να αποκτήσει τον Λοβέρα δανεικό έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τον ατζέντη του Μάξι, σύντομα αναμένεται να υπάρξει οριστική απόφαση για το μέλλον. Και είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να ενδώσει στην πρόταση των Βέλγων. Ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται ότι ο τεχνικός των Βέλγων, Βενσάν Κομπανί, τον υπολογίζει και θέλει να του δώσει παιχνίδια.

Προς το παρόν, πάντως, συμφωνία δεν υπάρχει, με το περιβάλλον του τεχνικού διευθυντή της Αντερλεχτ, Πίτερ Βερμπέκε, να επισημαίνει ότι η ομάδα του θα επιμείνει, καθώς επιθυμεί την απόκτηση του Μάξι και υπάρχει η άποψη ότι μπορεί να βοηθήσει αυτό το εξάμηνο, αλλά και να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι, εάν η οψιόν αγοράς είναι σε επίπεδα που να μπορεί να καλύψει.

Ο Λοβέρα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 έναντι σχεδόν 4.000.000 € από τη Ροσάριο Σεντράλ και έως σήμερα έχει αγωνιστεί σε 32 αγώνες με τους Πειραιώτες, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Μαρτίνς άφησε τον Λοβέρα εκτός τελικής 20άδας και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και από τη στιγμή που στην εξίσωση των ακραίων επιθετικών μπήκαν και οι Βρουσάι, Μπρούμα, ενώ υπάρχουν και οι Βαλμπουενά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, είναι σαφές ότι ο «χώρος» είναι περιορισμένος για τον Αργεντινό. Οπως και στο «10», όπου πρώτη επιλογή είναι ο Φορτούνης και δεύτερη ο Ματιέ.

Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν αναγκασμένος να δώσει τον Λοβέρα κάπου όπου θα τον πιστέψουν, θα πάρει παιχνίδια και θα μπορέσει να εξελιχθεί. Για αυτό, ακόμη κι αν δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση της Αντερλεχτ, θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που έχουν εκφράσει (επίσημα) το ενδιαφέρον τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ