Το… παράξενο τρίγωνο με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα

Το… παράξενο τρίγωνο με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα

Σήμερα θα παίξει στο Βόλος - Ατρόμητος. Την Πέμπτη στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ. Και την Κυριακή στο ΠΑΟΚ - Βόλος. Μέσα σε μια εβδομάδα ο Ουάρντα θα γίνει πρωταγωνιστής σε μια ιστορία που σπάνια συναντάμε

Βόλος – Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Τρεις ομάδες, ένας… κοινός παρονομαστής. Ο Αμρ Ουάρντα. Σήμερα στον Βόλο. Για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Αύριο στη Θεσσαλονίκη. Για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη την ομάδα που θα αντιμετωπίσει και σήμερα, αλλά με άλλη φανέλα. Και την Κυριακή; Αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία σήμερα ανήκει. Μπερδευτήκατε; Λογικό είναι.

Αλλά στην Ελλάδα μπορούμε να τα δούμε όλα. Ακόμα και να παραμένει ένας παίκτης για μια τελευταία… παράσταση σε μια ομάδα, ενώ θα μπορούσε να βρίσκεται ήδη σε αυτή που είχε συμφωνήσει. Οι καλές σχέσεις μεταξύ συλλόγων, όμως, είναι ικανές να ανατρέψουν τα καθιερωμένα σε μια μεταγραφική υπόθεση.

Πρόσφατα ο Αχιλλές Μπέος δήλωσε στο Metropolis πως οι σχέσεις του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε ιδανικό σημείο. Ακόμα και αν τον Ουάρντα τον ήθελε κάποια άλλη ομάδα, πάλι στον ΠΑΟΚ θα τον έδινε, είπε ο Δήμαρχος. Γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ του έκανε τη χάρη και τον άφησε για ένα ακόμα παιχνίδι στο ρόστερ κι έτσι ο Βόλος θα υποδεχτεί σε λίγη ώρα τον Ατρόμητο έχοντας διαθέσιμο τον Ουάρντα.

Θα μπορούσε ο Αιγύπτιος να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις προηγούμενες μέρες και να αγωνιζόταν χθες κόντρα στη Λάρισα, που ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλα προβλήματα στην αποτελεσματικότητα. Θα είχε γίνει και η χάρη του Πάμπλο Γκαρσία, που χθες παραπονέθηκε για τις ελλείψεις στο ρόστερ και άφησε υποννοούμενα για καθυστέρηση στις μεταγραφές. Αλλά προτιμήθηκε να γίνει η χάρη του Μπέου και να τον έχει στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αυτή η απόφαση, φυσικά, φέρνει το εξής… παράδοξο. Σήμερα ο Αιγύπτιος σαν ποδοσφαιριστής του Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Αύριο το πρωί θα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ. Και η… τύχη τα έφερε έτσι που την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, άρα αν ο Γκαρσία επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Ουάρντα, ο Αιγύπτιος θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε μερικά 24ωρα πριν με άλλη φανέλα! Σε έναν Ατρόμητο που – μην ξεχνάμε πως – ο Ουάρντα πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια.

Και το… τρίγωνο ολοκληρώνεται την Κυριακή. Με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα. Και τον Ουάρντα να τίθεται αντιμέτωπος της ομάδας στην οποία άνηκε έξι εικοσιτετράωρα νωρίτερα. Συμπτώσεις που στο ποδόσφαιρο δεν συναντάς συχνά. Εκτός αν πρόκειται για ομάδες που, σύμφωνα με τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους, έχουν τόσο καλές σχέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ