Παναθηναϊκός : Χαμός στα δικαστήρια με Κωνσταντίνου, δικηγόρο Ταυλαρίδη και πρόεδρο της έδρας

Παναθηναϊκός : Χαμός στα δικαστήρια με Κωνσταντίνου, δικηγόρο Ταυλαρίδη και πρόεδρο της έδρας

Βαριές εκφράσεις στα δικαστήρια, που πήραν αναβολή οι υποθέσεις Ταυλαρίδη και Τελάντερ. «Σας ενδιαφέρει μόνο ο Παναθηναϊκός», είπε ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη στον πρόεδρο της έδρας. «Θέλετε να μας ρίξετε για 50 χιλιάρικα», φώναζε ο Κωνσταντίνου.

Αρκετή ένταση είχε η νέα δικαστική διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον Στάθη Ταυλαρίδη, η οποία πήρε νέα αναβολή για δύο εβδομάδες. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή λόγω της αδειοδότησης και γιατί δεν πήρε όσα χρήματα περίμενε από τις μεταγραφές, με τον Πάρη Ατλαμάζογλου, τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη να λέει πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τους κοροϊδεύουν, αφού πρώτα έλεγαν για πωλήσεις και τώρα μιλάνε για αδειοδότηση, αρνούμενοι να δώσουν χρήματα.

Όταν ο πρόεδρος της έδρας δέχτηκε τους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού και αποφάσισε να δώσει αναβολή, ο Ατλαμάζογλου εξερράγη και ζήτησε την εξαίρεσή του!

«Αυτό που συμβαίνει είναι αίσχος. Δεν είμαστε συνυπεύθυνοι για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βάλετε πλάτη στον Παναθηναϊκό, χωρίς να νοιάζεστε για εμάς. Ζητώ την εξαίρεσή σας από την υπόθεση», είπε ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη, με τον πρόεδρο της έδρας να απαντά.

«Σας επαναφέρω στην τάξη. Δεν αρμόζει στη θέση σας να λέτε κάτι τέτοιο. Είστε δικηγόρος και σας παρακαλώ να επανέλθετε στην τάξη». Ο Ατλαμάζογλου συνέχισε να φωνάζει, λέγοντας προς τον πρόεδρο και πάλι. «Μόνο ο Παναθηναϊκός σας ενδιαφέρει».

Κωνσταντίνου: Θέλετε να μας ρίξετε για 50 χιλιάδες

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εκείνη τη στιγμή παρενέβη λέγοντας προς τον Ατλαμάζογλου πως «Σας ενδιαφέρει να ρίξετε τον Παναθηναϊκό για 52.000 ευρώ», με τον Ατλαμάζογλου να μην απαντά.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του υποστήριξε. «Ο Ταυλαρίδης έχει πάρει 486.000 ευρώ απ’ τον Παναθηναϊκό. Του οφείλονται 97.000 και του δίνουμε 45 και το υπόλοιπο σε δόσεις. Δεν το θέλει. Το μόνο που θέλει είναι να ρίξει τον Παναθηναϊκό για 52.000 ευρώ».

Το… νέο επεισόδιο είναι σε δύο εβδομάδες, όταν και ορίστηκε πάλι δικάσιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ