Θετικά μαντάτα για Ομάρ: «Θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο»

Θετικά μαντάτα για Ομάρ: «Θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο»

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ της Τουρκίας, η κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί βελτιώνεται και θα είναι σε θέση να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο.

Επιτέλους ευχάριστα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τις εξελίξεις με την υγεία του.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ της Τουρκίας και τα οποία βασίζονται σε πηγές από τους θεράποντες ιατρούς, υπάρχει σημαντική βελτίωση στο δεξί μάτι του Νορβηγού, το οποίο είναι αυτό που έχει πάθει και τη μεγαλύτερη ζημιά.

Το πιο σημαντικό είναι πως ο Ομάρ θα μπορέσει, βάσει των τελευταίων εξελίξεων, να είναι σε θέση σε λίγο καιρό να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο.

«Οι γιατροί που μίλησα μου είπαν πως δεν θα γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, δεν θα βλέπει όπως πριν, αλλά ο τραυματισμός που υπέστη δεν θα τον εμποδίσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο», ανέφερε ο ρεπόρτερ Φατίχ Αλταϊλί για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά media, ο Ομάρ θα ακολουθήσει για 40 μέρες θεραπεία με ειδικές σταγόνες για τα μάτια του και αυτό που εκτιμούν οι γιατροί είναι πως θα βρίσκεται σε θέση να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ