Ολυμπιακός: Με Ρέαμπτσιουκ, αλλά χωρίς Μπουχαλάκη στην Τρίπολη

Ολυμπιακός: Με Ρέαμπτσιουκ, αλλά χωρίς Μπουχαλάκη στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στην Τρίπολη, λόγω ενοχλήσεων, αλλά ο Ρέαμπτσιουκ είναι στην αποστολή και έτοιμος. Αποκλεισμός-μήνυμα σε Λοβέρα-Κάιπερς, πότε εκτίουν Σεμέδο, Μπα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (Τετάρτη 19:30, novasports1HD), με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής να αλλάζει κατά τι τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Συκγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να έχει ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να επιλεγεί να μείνει εκτός αποστολής, ώστε να μην επιβαρυνθεί ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που έχει μπροστά του η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Ο αρχηγός των Πειραιωτών αναμένεται να κάνει εξετάσεις, στις οποίες θα φανεί εάν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει κανονικά στην αποστολή και τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, για τον οποίο ο ίδιος παραδέχθηκε πως θέλει να βρει την ευκαιρία να του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάξι Λοβέρα, Ούγκο Κάιπερς, κάτι που δείχνει ότι δύσκολα το μέλλον τους θα είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό. Στην Αθήνα θα μείνει και ο Μοχάμεντ Ντρεγκερ, με σκοπό να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Πάντως, είναι σαφές ότι ο Πορτογάλος τεχνικός σέβεται πολύ τους Αρκάδες και για αυτόν τον λόγο επέλεξε να μην επιλέξει κάποιον από τους τιμωρημένους παίκτες του, να εκτίσουν τις ποινές τους στην Τρίπολη. Ετσι, ο Ρούμπεν Σεμέδο (4 κίτρινες) θα εκτίσει κόντρα στον Παναιτωλικό (09/01) και ο Ουσεϊνού Μπα στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/01).

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ