ΠΑΟΚ : Αφρικανός από το τούρκικο πρωτάθλημα στο «ασπρόμαυρο» ραντάρ!

ΠΑΟΚ : Αφρικανός από το τούρκικο πρωτάθλημα στο «ασπρόμαυρο» ραντάρ!

Μία από τις εναλλακτικές που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ εάν δεν ολοκληρωθεί η απόκτηση του Κροβίνοβιτς, είναι ένας Αφρικανός που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία.

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον Φιλίπ Κροβίνοβιτς οδηγούνται σε… ναυάγιο, αφού οι Πορτογάλοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κροάτη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά έχουν αρχίσει να εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές, με τους Ασπρόμαυρους να εξετάζουν μεταξύ άλλων και την αγορά της Τουρκίας και συγκεκριμένα στην Super Lig. Μια λίγκα που κρύβει ευκαιρίες. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ολαφ Ρέμπε, μάλιστα φέρεται να έχει καταλήξει σε έναν Αφρικανό, ο οποίος αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα, χωρίς όμως να έχει γίνει μέχρι στιγμής το όνομα του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός, με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτα που ζητάει η Μπενφίκα για τον Φιλίπ Κροβίνοβιτς. Ο Ρέμπε θεωρεί μάλιστα ότι ο εν λόγω χαφ μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Ολα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με τον Δικέφαλο του Βορρά μεταξύ άλλων να εξετάζει και την περίπτωση του Τσίμιροτ, όπως ενημερωθήκατε το απόγευμα της Τρίτης από to10.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ