ΠΑΟΚ : Πρώτη προπόνηση για Κρμέντσικ

ΠΑΟΚ : Πρώτη προπόνηση για Κρμέντσικ

Ο Τσέχος επιθετικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (07/01) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Μάικλ Κρμέντσικ να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Δικεφάλου και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Τσέχος επιθετικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη έτοιμος να παίξει και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Οσον αφορά στον Αμρ Ουάρντα, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, αφού χθες αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Βολου με τον Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα, όσοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ συμμετείχαν και σε οικογενειακό δίτερμα, ενώ το προπονητικό πρόγραμμα αρχικά αφορούσε τη φυσική κατάσταση και στη συνέχεια οι ασκήσεις ήταν γύρω από την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας με τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε τις θεραπείες που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ