ΠΑΟΚ : Επιμένουν στο Βέλγιο για Τσόλακ και Σταντάρ Λιέγης

ΠΑΟΚ : Επιμένουν στο Βέλγιο για Τσόλακ και Σταντάρ Λιέγης

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο κάνουν λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Αντόνιο Τσόλακ.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Αντόνιο Τσόλακ στο πρώτο μισό της σεζόν, με τον Κροάτη να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και τον Δικέφαλο του βορρά να αναγκαστεί να κινηθεί για φορ και να αποκτήσει τον Κρμέντσικ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο Βέλγιο, η Σταντάρ Λιέγης είναι σε αναζήτηση επιθετικού και ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι ψηλά στη λίστα ενδιαφέροντος της.

«Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει τον Κρμέντσικ ο Κροάτης δεν θα βρίσκει χρόνο συμμετοχής και είναι ελεύθερος να αναζητήσει ομάδα για να αποχωρήσει από τον ελληνικό σύλλογο», αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Το σενάριο πάντως που έχει προκύψει αναφέρει ότι οι Βέλγοι θέλουν να αποκτήσουν τον Τσόλακ με δανεισμό που θα τους δίνει το δικαίωμα να εξαγοράσουν και το συμβόλαιο του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορούν οι Βέλγοι να δώσουν τα 3 εκατ. ευρώ που έβγαλε ο ΠΑΟΚ από τα ταμεία του το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει. Και πιθανότατα ούτε τα μισά να σκοπεύουν να δώσουν, για αυτό και προσπαθούν σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας να τον αποκτήσουν δανεικό, με τον ΠΑΟΚ να είναι θετικός στην παραχώρηση του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ