Κούγιας : «Με τα χρήματα που θα εισπράξω από εσάς, θα κάνω 5 μεταγραφές για την ΑΕΛ»

Κούγιας : «Με τα χρήματα που θα εισπράξω από εσάς, θα κάνω 5 μεταγραφές για την ΑΕΛ»

Ο Αλέξης Κούγιας με νέα δήλωση του αναφέρεται στην υπόθεση αντιδικίας που έχει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τονίζει ότι με τα λεφτά που θα πάρει από τα δικαστήρια θα ενισχύσει μεταγραφικά την ΑΕΛ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για την υπόθεση αντιδικίας του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δήλωσε σίγουρος για τη νίκη του στα δικαστήρια απέναντι στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε χαρακτηριστικά πως με τα χρήματα που θα εισπράξει από τα δικαστήρια θα κάνει 5 μεταγραφές για την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κούγια:

«Συμπληρωματική απάντηση Αλέξη Κούγια για τον δήθεν πλειστηριασμό ακινήτου του σε ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΠΟΨΗ που ανήκει στον Θωμά και Βίκτωρα Μητρόπουλο περί δήθεν οφειλών των 9.100€ στον Μελισσανίση και στο Ελληνικό Δημόσιο

Διαβάστε: Αστέρας Τρίπολης: Απρόοπτο με Μπαράλες, χάνει τον Ολυμπιακό
Ο Μελισσανίδης βγάζει «στο σφυρί» ακίνητο του Κούγια για μισό εκατομμύριο ευρώ! (pics)

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος για τον οποίο εκκρεμούν εις βάρος του αγωγές και μηνύσεις μου για ψευδή δημοσιεύματα του, δημοσιοποίησε την ψευδή είδηση, ότι η περιουσία μου κινδυνεύει από οφειλές στο δημόσιο εκατομμυρίων ευρώ, αναπαράγοντας τα δημοσιεύματα του SDNA και του Θωμαΐδη, τα οποία διοχέτευσε στον τύπο η κρυφή χαρά των εισαγγελέων κ. Μπενέα, συνεργάτης του Θωμαΐδη.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική:

Κατόπιν καταγγελιών των πέντε δικηγόρων της πρώην συζύγου μου, η οποία διεκδικούσε 25.000.000€ από την περιουσία μου, το ελληνικό δημόσιο μου επέβαλε το 2011 να πληρώσω για δήθεν αποκρυφθέντα εισοδήματα 18.900.000€.

Η καταγγελία βασιζόταν σε χρήματα τα οποία υπήρχαν στους λογαριασμούς μου στην τράπεζα και έτσι δεσμεύθηκαν όπως ήταν επόμενο και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου και τα ακίνητα μου.

Κούγιας: Η αλήθεια για τον «πλειστηριασμό» του Μελισσανίδη

Κατά σύμπτωση με την ίδια αιτιολογία, το ίδιο χρονικό διάστημα δεσμεύθηκαν και τα ακίνητα και τα χρήματα του Γιάννη Αλαφούζου για ποσό 45.000.000€, του Κοντομηνά για 150.000.000€ και άλλων πολύ γνωστών επιχειρηματιών και εφοπλιστών.

Προσέφυγα αρχικώς στο Διοικητικό Εφετείο, το οποίο με δικαίωσε και εξαφάνισε όλα τα πρόστιμα, αλλά το Ελληνικό Δημόσιο έκανε αναίρεση στο Συμβούλιο Επικρατείας, αλλά και εκεί με απόφαση του επταμελούς τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας δικαιώθηκα παμψηφεί και εξαφανίστηκε και το τελευταίο ευρώ και τα δύο δικαστήρια θεώρησαν ότι η επιβολή των προστίμων είναι παράνομη.

Δεν γνωρίζω τι τύχη είχε η υπόθεση Αλαφούζου, αλλά με την δική μου απόφαση δικαιώθηκαν και 300.000 Έλληνες.

Η απόφαση εξεδόθη 19 Δεκεμβρίου 2019.

Ενώ όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους, οι εχθροί μου αποκρύπτουν αυτή την δικαστική εξέλιξη και διαδίδουν την ψευδή δήλωση, που διακίνησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στην Άποψη, περί του ότι δήθεν η ακίνητη περιουσία την οποία δημιούργησα με κόπους 47 ετών, κινδυνεύει από δήθεν οφειλές μου στο δημόσιο και παρανόμως χρησιμοποιούν τα έγγραφα του ελληνικού δημοσίου πολλών ετών πριν και τα οποία ουδεμία ισχύ έχουν πλέον, μετά την δικαστική μου δικαίωση από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Όλους αυτούς που παρανόμως δημοσιοποίησαν απόρρητα έγγραφα, τα οποία πλέον δεν έχουν καμία ισχύ και κατασκεύασαν και την ψευδή σημερινή είδηση, περί πλειστηριασμού δήθεν των γραφείων μου, των οποίων η αξία υπερβαίνει τα 2.000.000€, για οφειλή 9.100€ στον Μελισσανίδη και για δήθεν οφειλές μου στο δημόσιο, θα τους μηνύσω για τα κακουργήματα και τα πλημμελήματα που διέπραξαν και αν δεν με αποζημιώσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ, θα τους πάρω τα δικά τους σπίτια και επειδή σχεδόν όλοι δεν έχουν, θα τους πάρω τα σώβρακα, παρά το ότι οι περισσότεροι φοράνε γυναικείες κυλόττες.

Να θυμούνται ότι όταν με πειράξουν, εγώ δεν κάνω πίσω, ούτε για να πάρω φόρα και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Θωμαΐδης ,που μου πλήρωσε πρόσφατα 30.000€ για αποζημίωση και επειδή δεν είχε, τα πλήρωσε ο Αλαφούζος.

Δυστυχώς για όλους σας, έχω φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μετά την δικαίωση μου και για τα εισοδήματα μου πληρώνω κάθε μήνα στην εφορία 33.000€ και γι’ αυτό και δεν φοβάμαι και δεν υπολογίζω κανένα.

Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα έχει και η ΠΑΕ ΑΕΛ, γι’ αυτό και κάθε χρόνο, από τότε που αγόρασα τις μετοχές της, αδειοδοτείται για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας, αφού με τα χρήματα που θα εισπράξω από εσάς, θα κάνω 5 μεταγραφές για την ΑΕΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ