Άρης : Νοκ άουτ ο Κάτσε

Άρης : Νοκ άουτ ο Κάτσε

Ο έμπειρος μέσος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Βόλο, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώθηκε με τη πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριέλαβε τον Κάτσε, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού (θλάση στον δικέφαλο) που τον ταλαιπωρεί, αλλά και τον τιμώρημένο Σούντγκρεν. Αντίθετα στην εικοσάδα βρισκεται ο Σάκιτς, που εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με το Ν.Π.Σ. Βόλο, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (07/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ