Μιτάι : «Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να βγάλει ευκαιρίες»

Μιτάι : «Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να βγάλει ευκαιρίες»

Ο Μάριος Μιτάι στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό όπου κράτησε το μηδέν μετά από 13 ματς.

Στο μηδέν παθητικό και στην ψυχολογία που θα δώσει η επιστροφή στις νίκες, στάθηκε ο Μάριος Μιτάι μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Όσα είπε στη NOVA:

«Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και δεν δώσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο να μας κουράσει. Βάλαμε ένα γκολ κοντά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μας βοήθησε πολύ να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ, όμως χαιρόμαστε για τους τρεις βαθμούς. Μετά από όχι τόσο καλά αποτελέσματα, αυτή η νίκη θεωρώ ότι είναι σημαντική για τη συνέχεια και με τη σωστή δουλειά και καθοδήγηση, πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε καλά μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Μπήκαμε αποφασισμένοι, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να βγάλει ευκαιρίες και είναι ο τρόπος που θα συνεχίσουμε να παίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την ευκαιρία που πήρε από τον προπονητή του: «Προσπαθώ στις προπονήσεις να είμαι όσο καλύτερος μπορώ, ώστε ο προπονητής να με εμπιστεύεται και να μην έχει αμφιβολία για το αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι. Εννοείται πως τον ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει και υπόσχομαι ότι κάθε ευκαιρία που μου δίνει θα την εκμεταλλεύομαι όσο καλύτερα μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ