Παναθηναϊκός : Παίρνει εξτρέμ, κινητικότητα για Αϊτόρ

Παναθηναϊκός : Παίρνει εξτρέμ, κινητικότητα για Αϊτόρ

Ο 28χρονος Κολομβιανός Στίβεν Μεντόζα της Αμιέν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Ντρεοσί.

Ειλημμένη είναι η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την απόκτηση εξτρέμ. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει εισηγηθεί ότι το αριστερό άκρο της επίθεσης χρήζει ενίσχυσης και έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση της διοίκησης για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές.

Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε ήταν η πρώτη επιλογή του Ρουμάνου, όμως μετά τα καμώματα του, απορρίφθηκε με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου. Ένας άλλος ο οποίος αρέσει στον Μπόλονι είναι ο Στίβεν Μεντόζα της γαλλικής Αμιάν.

Ο 28χρονος Κολομβιανός εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Αμιέν μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021 και ουσιαστικά, έχει το δικαίωμα να υπογράψει για το καλοκαίρι. Όμως, ο Μπόλονι τον χρειάζεται άμεσα και δεν μπορεί να περιμένει.

Η Αμιέν έχει τη διάθεση να παραχωρήσει τον Μεντόζα, αλλά όχι χωρίς αντάλλαγμα. Το αντίτιμο που ζητά η γαλλική ομάδα δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ και ο Μεντόζα δεν σκοπεύει να χαρίσει το υπόλοιπο από τις 700.000 ευρώ που εισπράττει ετησίως.

Ο Πιερ Ντρεοσί χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολα είναι τα πράγματα. Ο γενικός διευθυντής δεν έχει χρήματα να πληρώσει για να αγοράσει τον Μεντόζα, ενώ αδυνατεί να προσφέρει αντίστοιχα λεφτά με εκείνα που κερδίζει ο παίκτης στη Γαλλία.

Στο μεταξύ, για τον Μεντόζα ενδιαφέρεται σοβαρά η Αμέρικα Ντε Κάλι από την πατρίδα του. Ο πρόεδρος, Τούλιο Γκόμεζ μίλησε για τις επαφές με την Αμιέν, αλλά ανέδειξε το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

«Μιλάμε με τον Μεντόζα για να τον επαναπατρίσουμε. Είναι η ευχή μας. Αλλά το πρόβλημα είναι οι αποδοχές του στη Γαλλία. Δεν καταβάλλονται τέτοια ποσά στην Κολομβία» ανέφερε ο Κολομβιανός παράγοντας.

Πάντως, η λύση για τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να έρθει από τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα… Τα ολλανδικά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ισπανό εξτρέμ με την Τβέντε και την Τσβόλε δεν είναι τυχαία. Στην πλευρά του ποδοσφαιριστή επικρατεί κινητικότητα, αφού δεν διάκειται αρνητικά στην επιστροφή στην Eredivisie. Αντίστοιχα, οι «πράσινοι» δεν θα έλεγαν όχι στην πώληση  25χρονου επιθετικού στον οποίο ο Τσάβι Ρόκα πρόσφερε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ