Θέμα στην Τουρκία η αφιέρωση του Καμαρά στον Ομάρ

Θέμα στην Τουρκία η αφιέρωση του Καμαρά στον Ομάρ

Η τουρκική ιστοσελίδα «Fanatik» αναφέρθηκε στην κίνηση του Μαντί Καμαρά να αφιερώσει στον Ομάρ Ελαμπντελαουί το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα.

Ο τραυματισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο πρόσωπο από βεγγαλικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συγκλόνισε το κόσμο και έκανε τον γύρο του πλανήτη.

Ο Νορβηγός μπακ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου δέχτηκε τη φροντίδα των γιατρών. Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα ωστόσο οι γιατροί συνεχίζουν να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση.

Μάλιστα, ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας χθες (6/1) έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια και συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ευχαρίστησε όλους όσους προσεύχονταν για εκείνον και του έστελναν μηνύματα.

Την αγάπη του προς τον Ομάρ έδειξε στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος του Ολυμπιακού σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και αμέσως έσπευσε να το αφιερώσει στον πρώην συμπαίκτη του στους ερυθρόλευκους δείχνοντας το νούμερο της φανέλας του Ελαμπντελαουί με τα δάχτυλα του.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε θέμα και στα τουρκιά μέσα ενημέρωσης, με την ιστοσελίδα «Fanatik» να αναφέρεται εκτενώς στη σπουδαία κίνηση του παίκτη από τη Γουινέα να αφιερώσει το γκολ του στον Νορβηγό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ