Λόπεθ : «Καθοριστικό το γρήγορο γκολ του Αρη» (vid)

Λόπεθ : «Καθοριστικό το γρήγορο γκολ του Αρη» (vid)

Ο τεχνικός του Βόλου μίλησε για την ήττα από τον Αρη και στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Βόλος δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους Θεσσαλούς να γνωρίζουν την ήττα από τον Αρη με 2-0, για την 15η αγωνιστική της Superleague.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Βόλου, Ανχελ Λόπεθ, στάθηκε στο γρήγορο γκολ των γηπεδούχων και τόνισε ότι οι παίκτες του θα έπρεπε να ήταν πιο επιθετικοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πριν προηγηθεί ο Αρης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Άνχελ Λόπεθ:

Για το τι δεν πήγε καλά για τον Βόλο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο Άρης, είναι ο δεύτερος της βαθμολογίας και παίζαμε στην έδρα του. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας, περισσότερες πάσες, και να ψάξουμε το δεκάρι μας στα μεσοδιαστήματα, αλλά δεν το κάναμε».

Για το αν ήταν καθοριστικό το γρήγορο γκολ του Άρη: «Σίγουρα, γιατί γνωρίζαμε από την αρχή πως ο Άρης είναι πολύ δυνατός στην άμυνα, και όταν δέχεσαι πρώτος γκολ είναι δύσκολο να τους διασπάσεις. Παρόλα αυτά, αλλάξαμε και το σύστημα σε 4-4-2 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σημασία τώρα έχει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές του Βόλου: «Σίγουρα χρειάζονται χρόνο. Είναι όλοι ποιοτικοί παίκτες. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να γνωρίσουν καλύτερα το νέο τους πρωτάθλημα, τους νέους τους συμπαίκτες, και θα προσαρμοστούν γρήγορα».

Για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κοιτώντας τον πρώτο γύρο, καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ και γιατί όχι τώρα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ