Αουγκούστο : «Χάνουμε πολλές ευκαιρίες, πρέπει να ανακάμψουμε»

Αουγκούστο : «Χάνουμε πολλές ευκαιρίες, πρέπει να ανακάμψουμε»

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για την ήττα από τον Ατρόμητο και τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μετά την ήττα του Δικεφάλου από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-2, για την 15η αγωνιστική της Superleague. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και να ανακάμψουν στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Ουσιαστικά είναι συνδυασμός, υπάρχει μια ατυχία αλλά και η ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Ο προπονητής το έχει εντοπίσει και μας έχει μιλήσει για αυτό. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε ο μοναδικός τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι η σκληρή δουλειά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε»

Για την συνέχεια: «Για εμάς ο μοναδικός στόχος είναι να ανακάμψουμε και να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Για εμάς ο επόμενος αγώνας είναι τελικός και θα ακολουθήσουν και άλλοι στη συνέχεια».

Αν υπάρχει πρόβλημα ψυχολογικό: «Όχι σε όλες τις ομάδες μπορεί να συμβεί αυτό να είναι καλύτερη και να χάσει, αλλά πρέπει να μας γίνει μάθημα. Γιατί με τις ευκαιρίες που έχουμε πρέπει σκοτώνεις τα παιχνίδια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ