Χαρίσης : «Πήρα αγάπη από τον ΠΑΟΚ, δεν γινόταν να πανηγυρίσω»

Χαρίσης : «Πήρα αγάπη από τον ΠΑΟΚ, δεν γινόταν να πανηγυρίσω»

Ο, εκ των σκόρερ, του Ατρόμητου, Χάρης Χαρίσης, μίλησε για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του με 3-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ και εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε στο δικό του γκολ.

Μπορεί στο 85′ να έχανε 1-2 στο Περιστέρι από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ατρόμητος με 2 γκολ στα τελευταία λεπτά πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, με σκορ 3-2.

Ο Χάρης Χαρίσης, πρώην παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το γκολ που πέτυχε ο ίδιος στο 85′ και έκανε το 2-2 και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν πανηγύρισε.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χαρίσης στην κάμερα της NOVA:

Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του MVP:

«Νομίζω ότι πολλά παιδιά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως MVP, όλοι έδωσαν το 100%. Κι εγώ βοήθησα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά νομίζω όλη η ομάδα είναι MVP».

Για το γεγονός ότι ως παίκτης ξεχωρίζει για τα τρεξίματά του:

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο σήμερα είναι πολύ σημαντικά τα τρεξίματα. Σίγουρα και η ποιότητα, αλλά χωρίς θέληση και τρεξίματα δε μπορείς να κερδίσεις τίποτα. Ίσως αυτό είχε η ομάδα σήμερα, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε διάθεση να τρέξουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός ότι του αρέσει να εκτελεί από ποικίλες αποστάσεις και για την box-to-box κίνηση του στο γκολ που πέτυχε:

«Η αλήθεια είναι ότι μόλις είδα ότι ξεκινάμε αντεπίθεση, και επειδή ξέρω την ποιότητα του Λάζαρου και περίμενα ότι θα κάνει κάτι καλό, οπότε ακολούθησα. Περίμενα βέβαια ότι θα το έβαζε ο Μάτιτς, στην προπόνηση τα βάζει αυτά, αλλά δεν πειράζει, έκανε δεύτερη ασίστ σήμερα…»

Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ του:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα από την οποία πήρα πολλή αγάπη, από τον κόσμο, τη διοίκηση, με αγόρασαν μικρό από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν γινόταν να πανηγυρίσω, ούτε αν ξαναέβαζα γκολ θα πανηγύριζα. Εκτιμώ πολύ την ομάδα, δε γίνεται να πανηγυρίσω».

Για τη σημασία της αποψινής νίκης:

«Για να έχει αξία αυτή η νίκη θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην έδρα μας, έχουμε κι ένα επιπλέον να παίξουμε με τη Λαμία στην έδρα μας. Με μερικές εντός έδρας νίκες θα βελτιώσουμε τη θέση μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ