«Ομάδα του MLS ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια»

«Ομάδα του MLS ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια»

Νέος... μνηστήρας για τον επιθετικό της ΑΕΚ;

Μετά και τα τελευταία δεδομένα, η παραμονή του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ φαντάζει δύσκολη.

Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τα Σπάτα, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Το όνομα του Μάρκο Λιβάγια έχει συνδεθεί αρκετές φορές με την Τράμπζονσπορ, με τους Τούρκους να… πηγαινοφέρνουν τον φορ της Ένωσης.

Τώρα, εμφανίζεται νέο ενδιαφέρον για τον Κροάτη, αλλά αυτή τη φορά όχι από την γειτονική Τουρκία. Στην Αμερική αναφέρουν, πως ομάδα από το MLS ενδιαφέρεται για τον 27χρονο παίκτη και… ψάχνεται για την αγορά του από την ΑΕΚ. Μάλιστα, τονίζουν πως θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα και να καταθέσουν προσφορά στους ανθρώπους της Ένωσης έτσι ώστε να μην… προλάβουν οι μνηστήρες της Τουρκίας.

«Πηγές: Ομάδα του MLS σκέφτεται την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ αλλά πρέπει να κάνει πρόταση άμεσα όπως και οι Τραμπζονσπόρ, Μπασάκσεχίρ που έχουν συνδεθεί μαζί του στις περασμένες εβδομάδες. Ρεν, Σεντ Ετιέν, Αλ Γουαντα ενδιαφέρθηκαν το καλοκαίρι», αναφέρει το tweet από την Αμερική.

Την εφετινή σεζόν, ο Κροάτης φορ βρίσκεται αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό, καθώς σε 19 αναμετρήσεις μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ. Ο Λιβάγια έχει απογοητεύσει τους πάντες με την εικόνα του την εφετινή αγωνιστική περίοδο και μοιραία, όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ