Κούγιας : «Ο μάγος της προπονητικής, έπρεπε να φάει πέντε γκολ»

Κούγιας : «Ο μάγος της προπονητικής, έπρεπε να φάει πέντε γκολ»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με δήλωσή του στην ήττα της Λαμίας από τον ΟΦΗ και ασχολήθηκε με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ, Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε σχετικά με την ήττα της Λαμίας από τον ΟΦΗ, εξαπολύοντας νέα πυρά κατά του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα έπρεπε να δεχτεί πέντε γκολ από τον ΟΦΗ στην χθεσινή αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη της Λαμίας επί του Άρη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κούγια:

«Ο μάγος της ψυχολογίας και της προπονητικής, που μεταμόρφωσε την Λαμία σε τρείς ημέρες και έτσι κέρδισε στον βούρκο τον Άρη, με το ανύπαρκτο πέναλτι και το τυχερό γκολ του Αραμπούλι, ενώ δεν μπορούσε ενάμιση χρόνο να κάνει το ίδιο στην Λάρισα, σήμερα δεν τα πήγε καθόλου καλά παρά το ότι έπαιζε με τον μισό ΟΦΗ.

Η ανεβασμένη ψυχολογικά, από τον Γρηγορίου, σούπερ ομάδα της Λαμίας για ενενήντα λεπτά δεν πάτησε ούτε μία φορά την περιοχή του ΟΦΗ, δύο ξεψυχισμένα σουτ του Deletic και αυτό ήταν όλο.

Κοιμήθηκε ο Θεός και το σκορ δεν έγινε «πεντάρα» από τα χαμένα τετ α τετ του ΟΦΗ.

Μάλλον ο φίλος μου ο Πανουργιάς θα κατάλαβε ότι κανένα δώρο δεν του έκανα διώχνοντας τον Γρηγορίου όταν εξαντλήθηκε η υπομονή μου.

Σε λίγο θα καταλάβει ότι οι μόνοι κερδισμένοι στην Λαμία, είναι ο Γρηγορίου και ο Μπιτζίδης, που τους πιάσανε κορόιδο.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ