Παναθηναϊκός : Ο Τζαβίδας στα πρότυπα του Ζαγαρίτη

Παναθηναϊκός : Ο Τζαβίδας στα πρότυπα του Ζαγαρίτη

O Λάζλο Μπόλονι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αλλάξει θέση στον Σπύρο Τζαβίδα... Αλλά αυτός δεν είναι ο πρώτος από την ακαδημία που... μετακομίζει.

Ο Λάζλο Μπόλονι αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τον Σπύρο Τζαβίδα ως δεξιό μπακ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Τζαβίδας αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά ο Ρουμάνος προπονητής διέκρινε σε αυτόν στοιχεία που θα τον μετατρέψουν σε έναν μοντέρνο μπακ-χαφ. Για αυτό αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον 19χρονο παίκτη σε αυτή τη θέση.

Πρακτικά, στον Τζαβίδα συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο Ζαγαρίτης έπαιζε αριστερός εξτρέμ, αλλά ο Γιώργος Δώνης τον καθιέρωσε ως αριστερό μπακ και εκ του αποτελέσματος, δικαιώνεται.

Ανάλογο σκεπτικό έχει ο Μπόλονι και το εξήγησε στις δηλώσεις του στη Nova:

«Δεν θα κρύψω ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχαμε επιλέξει τον Τζαβίδα στη θέση του δεξιού μπακ, όμως τον εμπόδισε η «βόμβα» του κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα, τεχνική και πνευματική ωριμότητα και είναι ένας παίκτης που θα ήθελα να δοκιμάσω, όμως εξαιτίας της κατάστασης αυτό δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ