Μποροβήλος : «Αυτά είπαμε με τον Καρυπίδη»

Μποροβήλος : «Αυτά είπαμε με τον Καρυπίδη»

Ο πρόεδρος του Αστέρας αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με τον ιδιοκτήτη του Άρη για τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση που διευκρίνιζε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Χερόνιμο Μπαράλες. Όμως, προηγουμένως ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, είχε φροντίσει να συνομιλήσει με τον Θοδωρή Καρυπίδη για να διευκρινίσει τι ισχύει στις φήμες.

Οι δηλώσεις του Μποροβήλου στον Metropolis 95,5:

Για το σενάριο με τον Μπαράλες για τον Άρη: «Έγινε μια επικοινωνία με τον κ. Καρυπίδη στο πλαίσιο που πρέπει να διέπει τις σχέσεις δυο συλλογών εκτός γηπέδου. Ο Μπαράλες δεσμεύεται με συμβόλαιο και οποιαδήποτε ομάδα πρέπει πρώτα να αποταθεί στον Αστέρα και μετά να κάνει συζητήσεις. Ο Καρυπίδης είπε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπαράλες και αν υπάρξει η πρώτη που θα το μάθει θα είναι η ομάδα του Αστέρα. Δεν υφίσταται όρος στο συμβόλαιο του Μπαράλες όπως με τον Τόνσο. Τότε μείναμε χωρίς δεκάρι τον χειμώνα και το πληρωσαμε».

Υπήρξε επίσημη διαμαρτυρία του Αστέρα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι από αυτό που διέρρευσε από την πλευρά του Αστέρα είναι σαφές για ποιες φάσεις διαμαρτύρεται. Ο Αστέρας δεν βγάζει ανακοινώσεις συνεχώς. Κοιτάζει το δάσος, όχι το δέντρο. Πρέπει να φτιάξουν οι θεσμοί και η ελληνική διαιτησία. Κάποια στιγμή πρέπει να είναι είτε όλοι ξένοι οι διαιτητές είτε όλοι Έλληνες. Δεν μπορούν κάποιοι να έχουν προνόμια και άλλοι όχι».

Για το θέμα του Δουβίκα με τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει κάτι καινούριο αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ