ΑΕΚ : O αντι-Λιβάγια και το φρεσκάρισμα στα άκρα

ΑΕΚ : O αντι-Λιβάγια και το φρεσκάρισμα στα άκρα

Τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για την αποψινή ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κρατά κλειστά χαρτιά όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα δούμε το βράδυ. Ο Ισπανός τεχνικός ανέλυσε με τους παίκτες του τον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού και δούλεψε αρκετά στα στημένα, όμως πρόβα βασικού σχήματος δεν έκανε.

Κάτι, που ίσως να μαρτυρά πως ακόμα δεν έχει καταλήξει απόλυτα και στα πρόσωπα που θα δούμε να παρατάσσονται το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται στους 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή ο Ισπανός τεχνικός, όμως η συμμετοχή του κάθε άλλο παρά σίγουρη θεωρείται. Οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική δεν επέτρεψαν ούτε χθες στον Κροάτη φορ να προπονηθεί κανονικά και η συμμετοχή του, έστω και στην 18άδα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην περίπτωση που τελικά ο Λιβάγια μείνει εκτός, οι Μασούντ και Μπακασέτας είναι οι δύο παίκτες που διεκδικούν τη θέση του. Αφού το πιθανότερο είναι αριστερά να βρεθεί ο Λόπες, δεξιά θα παραμείνει ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή θα είναι ο Αραούχο. Από εκεί και πέρα, θέση βασικού διεκδικεί ο Γαλανόπουλος, παίζοντας πιθανότατα στο πλευρό του Σιμόες, ενώ η αμυντική γραμμή αναμένεται να παραμείνει ίδια με το ματς του Φαλήρου. Με τους Γκάλο, Μπακάκη στα άκρα δηλαδή και τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι στο κέντρο.

Σε ότι έχει να κάνει τέλος με τη θέση του τερματοφύλακα, όλα δείχνουν πως ο Χιμένεθ θα αλλάξει ξανά «άσο», δίνοντας τα γάντια του βασικού στον Μπάρκα. Που προτιμάται στα ματς κυπέλλου. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί και η πιθανότητα διατήρησης του Τσιντώτα, που τα πήγε εξαιρετικά την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ