Μπρούμα : «Το γκολ με τον Αστέρα είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις» (vid)

Μπρούμα : «Το γκολ με τον Αστέρα είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις» (vid)

Ο Μπρούμα μίλησε για την εύκολη νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, έκανε ειδική αναφορά στο γκολ που πέτυχε, ενώ αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του με τον Φορτούνη.

Ο Αρμίντο Μπρούμα στις δηλώσεις του για το ματς με τον Παναιτωλικό μίλησε για το γκολ του με τον Αστέρα Τρίπολης και τον πανηγυρισμό του με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν μόνο με νίκες, αρχής γενομένης από το ματς στο Αγρίνιο, ενώ στη συνέντευξη του όπως θα δείτε και το βίντεο την παράσταση έκλεψε ο… ρεπόρτερ Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το ματς στην Τρίπολη: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που η ομάδα συνεχίζει στα παιχνίδια κερδίζοντας του τρεις βαθμούς. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, νιώθω πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει που τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Να είμαστε όλοι καλά και μέσα από τους αγώνες, να συνεχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα.

Νομίζω πως μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ως ομάδα, γενικότερα, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Και νομίζω πως για αυτό πηγαίνουν καλά τα πράγματα για εμάς».

Για το γκολ του και ο πανηγυρισμός με Φορτούνη: «Ο πανηγυρισμός στο γκολ είναι ένα αστείο, το οποίο κάνουμε. Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαι πολύ χαρούμενος, που μπήκε αυτό το γκολ. Και ο πανηγυρισμός (με τον Φορτούνη) δεν είναι τίποτα παραπάνω, από ένα αστείο».

Για τον Παναιτωλικό: «Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ναι όντως, είναι ένα ταξίδι ακόμα, το οποίο αποτελεί μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι, για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι.

Για την ερώτηση του… Σεμέδο για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας: «Δεν υπάρχει ένας ‘καλύτερος παίκτης’ στην ομάδα (θέλοντας να δείξει πόσο καλό είναι το ρόστερ)»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ