Άρης : Αμφίβολος ο Μπερτόλιο

Άρης : Αμφίβολος ο Μπερτόλιο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο δεν ολοκλήρωσε το πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αμφίβολη.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού από ένα χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (11/01, 17:15).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και δύναμη κορμού για το πρώτο, ενεργοποίηση, δύναμη κορμού, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη για το δεύτερο) με τον Εργκυς Κάτσε να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο από χτύπημα στο παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου.

Αύριο, Κυριακή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα (το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τα Ιωάννινα)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ