Τζολάκης : «Εστιάζουμε στον ΠΑΟΚ»

Τζολάκης : «Εστιάζουμε στον ΠΑΟΚ»

Την σκέψη ήδη στον ΠΑΟΚ έχει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης που τόνισε ότι ίσως μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο γκολ που δέχθηκε.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού και αναφέρθηκε στους νέους που αγωνίστηκαν αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έρχεται.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Ήταν μια αγχωτική νίκη. Ο Παναιτωλικός έδειξε καλό πρόσωπο και μας πίεσε μέχρι το τέλος, όμως είμαστε ευτυχισμένοι γιατί πήραμε το τρίποντο».

Για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας του στο δεύτερο μέρος:

«Παίξαμε πιο γρήγορα τη μπάλα, δημιουργήσαμε την ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί και σκοράραμε, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Βέβαια ήταν πολλά τα νέα πρόσωπα που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και υπάρχει μια μικρή δικαιολογία».

Για το αν ήταν δύσκολο να αγωνιστούν τόσα νέα πρόσωπα στην ίδια ενδεκάδα:

«Η ομάδα έχει κάποιους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν το βασικό κορμό, όμως υπάρχει ένα ρόστερ που μπορεί να βοηθήσει και όταν ζητηθεί από κάποιον να αγωνιστεί, τότε πρέπει να είναι παρών».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε:

«Ευχαριστώ και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε και τον προπονητή τερματοφυλάκων, θέλουμε να είμαστε υγιείς και ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την αντίδραση του μετά το γκολ που δέχθηκε:

«Μόλις δεχθήκαμε το γκολ, έπρεπε να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Είχε αλλάξει το σκορ και χρειαζόμασταν το γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να δω το βίντεο, ίσως μπορούσα να επέμβω και να κρατήσω το μηδέν. Αλλά θέλω να δω το βίντεο. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εστιάζουμε στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μας θα μας παρατάξει για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ