Κρέσπο : «Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα…»

Κρέσπο : «Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα…»

Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ,ωστόσο, επισήμανε ότι οι Ασπρόμαυροι έδειξαν χαρακτήρα στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μετά τις τελευταίες γκέλες αναφέρθηκε ο Κρέσπο.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Βόλο χαρακτήρισε δύσκολες τις ημέρες που προηγήθηκαν του παιχνιδιού με τους Θεσσαλούς. Ωστόσο, όπως τόνισε, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδειξαν χαρακτήρα στον σημερινό αγώνα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός:

Για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε με τη σημερινή νίκη: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα. Έχω ζήσει περισσότερο καλές στιγμές με την ομάδα, αλλά η εβδομάδα αυτή, ήταν δύσκολη. Έγινε ακόμα πιο δύσκολο όπως ξεκίνησε το παιχνίδι με εμάς πίσω στο σκορ. Χάρηκα πολύ με την αντίδραση που έδειξε η ομάδα, μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα και κερδίσαμε με εμφατικό τρόπο».

Για τη δική του εξήγηση για τα τελευταία αποτελέσματα: «Είναι δύσκολο να βρω εξήγηση, γιατί η ομάδα δουλεύει καλά στις προπονήσεις, παίζει καλά στους αγώνες, αλλά τα αποτελέσματα δε συνάδουν με την εικόνα της. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θα πρέπει ο καθένας μας να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιστρέψουμε στο μονοπάτι των επιτυχιών, κάτι που έχουμε κάνει στο παρελθόν και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και στο μέλλον».

Για την αντίδραση της ομάδας: «Το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή. Δε χάνεις όταν χάνεις ένα παιχνίδι ή κάνεις μια κακή εμφάνιση, χάνεις όταν βάζεις το κεφάλι κάτω και παραιτείσαι. Είμαι σίγουρος ότι αυτή ομάδα, θα δείξει ότι ποτέ δεν παραιτείται και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους για τους στόχους της».

Για τις σκέψεις του ενόψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα για να ανακτήσουμε λίγη από την αυτοπεποίθηση μας. Τα ντέρμπι είναι πάντα μία διαφορετική ιστορία και αν χρειαστεί, θα δώσουμε ακόμα και τη ζωή μας, για να πάρουμε τη νίκη. Αυτήν τη στιγμή το πιο σημαντικό, είναι να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το παιχνίδι της Τετάρτης, μα δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσουμε και σκεφτόμαστε μόνο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ