Απόλλων Σμύρνης : «Κύριε Κλάτενμπεργκ, θα συνεχίζετε να μας βάζετε Έλληνες διαιτητές;»

Απόλλων Σμύρνης : «Κύριε Κλάτενμπεργκ, θα συνεχίζετε να μας βάζετε Έλληνες διαιτητές;»

Ο Απόλλων Σμύρνης με νέα ανακοίνωση του ζητάει ξένους διαιτητές στα παιχνίδια του από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ φωνάζει και για χέρι-πέναλτι του Γκαρθία στο ματς με τον Αστέρα.

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στη Ριζούπολη, όμως σε ακόμη ένα ματς η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε παράπονα από τη διαιτησία.

Λίγες μέρες μετά τις δυο ανακοινώσεις για τις αποφάσεις των ρέφερι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Απόλλωνας εξέδωσε και νέα ανακοίνωση όπου αναφέρεται και πάλι με σαφείς αιχμές κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά και του VAR, το οποίο στο παιχνίδι με το τριφύλλι λειτουργούσε σε κάθε φάση για επτά λεπτά όπως τονίζει η Ελαφρά Ταξιαρχία. Ακόμη ο Απόλλωνας ζητάει για ακόμη μια φορά να μην μπαίνουν Έλληνες ρέφερι στα ματς της ομάδας αλλά ξένοι από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ,

Την περασμένη Τετάρτη έβλεπαν στο VAR, επτά λεπτά κάθε φάση, για να ακυρώσουν γκολ του Απόλλωνα και για να μην μας δώσουν τα καταφανέστατα πέναλτι. Σήμερα δεν έκαναν καν τον κόπο να δουν το VAR, στο πέναλτι που δεν έδωσαν στον Απόλλωνα. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, ενήργησε σαν μπασκετμπολίστας. Δεν το είδε ο διαιτητής, δεν το είδε το VAR. Εσείς κ. Κλάτενμπεργκ το είδατε και θα συνεχίζετε να μας βάζετε Έλληνες διαιτητές;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ