Ολυμπιακός : Τέσσερα παιχνίδια εκτός Αθηνών σε 15 ημέρες!

Ολυμπιακός : Τέσσερα παιχνίδια εκτός Αθηνών σε 15 ημέρες!

Οι Ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν ήδη σε Τρίπολη (06/01) και Αγρίνιο (09/01), ενώ στις 13/1 θα παίξουν στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και στις 20/1 και πάλι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά για το Κύπελλο.

Τρίπολη, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη και πάλι πίσω στο Αγρίνιο. Δεν είναι ταξιδιωτική εκπομπή. Είναι τα τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια που έχει ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του 2021. Τα δύο από αυτά τα έδωσε.

Την περασμένη Τετάρτη νίκησε τον Αστέρα με 4-0 για την 15η αγωνιστική και το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού για την 16η στροφή.

Απομένουν τα άλλα δύο. Με ΠΑΟΚ την Τετάρτη (13/1) για τον εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής και με τον Παναιτωλικό την επόμενη Τετάρτη (20/1) για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενδιάμεσα υπάρχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια σε διάστημα 15 ημερών για τον Ολυμπιακό, που έπαιξε στην Τρίπολη στις 06/01, στο Αγρίνιο στις 09/01, θα παίξει στην Τούμπα στις 13/01 και μετά θα επιστρέψει στο Αγρίνιο για το ματς της 20ης Ιανουαρίου.

Συνολικά πάνω από 20 ώρες στο πούλμαν για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν κάνει ήδη το 2 στα 2 και να ψάχνουν για το 4 στα 4. Ενα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στην Τούμπα θα ανοίξουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 13 βαθμούς, ενώ εάν επικρατήσουν στο Αγρίνιο, θα έχουν ουσιαστικά σφραγίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στις 24/01 μάλιστα θα αγωνιστούν ξανά εκτός έδρας, αλλά αυτή τη φορά εντός Αττικής. Συγκεκριμένα, θα παίξουν στο Περιστέρι, σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει πολύ τους Πειραιώτες. Σε ένα γήπεδο βέβαια, που πέρσι πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, που τους έδωσε αυτοπεποίθηση και ώθηση για την κατάκτηση του τίτλου.

Το πρόγραμμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ