Παίκτης του μήνα : Και εδώ Ολυμπιακός-Άρης

Παίκτης του μήνα : Και εδώ Ολυμπιακός-Άρης

Μια ακόμα ενότητα την οποία μονοπωλούν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος. Μασούρας. Φορτούνης και Ελ Αραμπί για τους πρωταθλητές, Τζέγκο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός προελαύνει στο φετινό πρωτάθλημα, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν χτίσει μεγάλη διαφορά από τους διώκτες τους.

Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους σε κάθε ματς και αποδεικνύουν περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους του.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, με τους παίκτες του Πορτογάλου να σαρώνουν τα βραβεία της Superleague.

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κατακτήσει βραβείο MVP μήνα τη φετινή σεζόν. Ο Μασούρας τον Σεπτέμβρη, ο Φορτούνης τον Νοέμβριο, ο Ελ Αραμπί τον Δεκέμβρη.

Μόνο τον Οκτώβριο δεν κατέληξε σε ερυθρόλευκα χέρια το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο είχε απονεμηθεί στον Τζέγκο του Αρη. Οι Πειραιώτες τα έχουν σαρώσει όλα.

Παίζουν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και πετούν από νίκη σε νίκη. Κατά γενικά ομολογία, μετά τον Ολυμπιακό η καλύτερη ομάδα είναι ο Αρης. Οι δύο ομάδες που είναι στην πρώτη και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια ακόμα την οποία μονοπωλούν οι δύο σύλλογοι. Τρία βραβεία ο Ολυμπιακός, ένα ο Αρης. Μασούρας. Φορτούνης και Ελ Αραμπί για τους πρωταθλητές, Τζέγκο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που κάνει τρομερή σεζόν και βρίσκεται δεύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ