Ολυμπιακός : Επιμένει η Άντερλεχτ για Λοβέρα

Ολυμπιακός : Επιμένει η Άντερλεχτ για Λοβέρα

Οι Βέλγοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να αποκτήσουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από τον Ολυμπιακό.

28 Νοεμβρίου 2020: Αρης – Ολυμπιακός 1-2. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Από τότε βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει στο ροτέισον, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να είναι μόνιμα εκτός αποστολής.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου προπονητή των Πειραιωτών, που προτιμάει άλλες λύσεις για την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Τον «παροπλισμό» του 21χρονου από τον Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί η Αντερλεχτ, η οποία όπως διαβάσατε την περασμένη Δευτέρα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του «10.gr», έχει καταθέσει πρόταση στους Ερυθρόλευκους για τον δανεισμό του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Οι Βέλγοι θέλουν να αποκτήσουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από τους Πειραιώτες και τις τελευταίες ώρες εντείνουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν τον Ολυμπιακό να δώσει τη συγκατάθεσή του και να παραχωρήσει τον 21χρονο άσο. Η πρόταση που έχει κάνει η Αντερλεχτ είναι για δανεισμό του Μάξι Λοβέρα, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί πιέζει ολοένα και περισσότερο τους Πειραιώτες, για να κάνει δικό της τον Αργεντινό, που έχει τεθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες εκτός πλάνων. Το γεγονός μάλιστα ότι μένει σταθερά εκτός αποστολής είναι πιθανός… προάγγελος παραχώρησής του από τον Ολυμπιακό, αφού όπως φαίνεται η υπόθεσή του προχωράει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάξι Λοβέρα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 έναντι σχεδόν 4.000.000 € από τη Ροσάριο Σεντράλ, ενώ έως σήμερα έχει αγωνιστεί σε 32 αγώνες με τους Πειραιώτες, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ. Οι πληθώρα επιλογών που έχει ο Πορτογάλος τον αναγκάζει να τον αφήσει εκτός επιλογών, με τον Ολυμπιακό να είναι αναγκασμένος να δώσει τον Λοβέρα, κάπου όπου θα τον πιστέψουν, θα πάρει παιχνίδια και θα μπορέσει να εξελιχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ