Παναθηναϊκός : Στα όριά τους ξανά οι παίκτες, στο Κορωπί αύριο ο Κωνσταντίνου

Παναθηναϊκός : Στα όριά τους ξανά οι παίκτες, στο Κορωπί αύριο ο Κωνσταντίνου

Απλήρωτοι παραμένουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι περιμένουν εξηγήσεις από τη διοίκηση.

Ο Ιανουάριος πέρασε, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είδαν για ακόμα μια φορά χρήματα να μπαίνουν στους λογαριασμούς τους, παρά το γεγονός πως είχαν ακούσει υποσχέσεις και μάλιστα τους είχε ζητηθεί να υπογράψουν και χαρτί και πλέον βρίσκονται για ακόμα μια φορά στα όριά τους.

Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν λάβει τη μισή δόση του Οκτώβρη και ολόκληρη του Δεκεμβρίου, η δόση από την Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μπεργκ δεν έχει έρθει ακόμα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι έκρυθμη και οι παίκτες να είναι έτοιμοι για ακόμα μια φορά να ζητήσουν εξηγήσεις από τη διοίκηση, που συνεχίζει να είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις της.

Αύριο αναμένεται να πάνε στο Κορωπί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, μαζί με άλλα μέλη της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν με τους ποδοσφαιριστές και να τους ενημερώσουν για το τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να μην επικρατήσει η ίδια ηρεμία με τις προηγούμενες.

Οι παίκτες είναι δεδομένο πως θα αντιδράσουν και θα απαιτήσουν χρήματα, ενώ ορισμένοι απ’ αυτούς είναι έτοιμοι να κάνουν προσφυγή κι ας γνωρίζουν πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να βρουν ομάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ